Grop
Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
Un 'slow restaurant' on tot gira al voltant de la teca i està prohibit mirar el rellotge
Després de l’slow life i l’slow food arriba un nou concepte: l’slow restaurant. Un espai on està prohibit mirar el rellotge i tot, absolutament tot, gira al voltant del menjar. Una experiència total que a la Costa Brava té un nom: Grop. Un restaurant de l’Escala de cuina mediterrània i km0 (el peix és de Roses i l’Escala, la carn empordanesa) on pots trobar des d’unes braves fins a un tataki de tonyina. De la carta destaquen el bacallà amb poma i ceba confitada, el salmorejo amb virutes de pernil salat i ou dur i, sobretot, els postres casolans elaborats pel xef Stephane Vidal que canvien cada estació. De llagrimeta. Oblideu-vos del rellotge, poseu rumb al Grop i gaudiu del menjar, del paisatge i de la terrasseta! Per cert: hi ha carta per celíacs i vegans.