Cuina natural és la que sempre han fet en Xavier i en Josep Maria a la casa dels avis pescadors, situada a la cala Codolar de Tossa, convertida en restaurant. Asseguren que és la cuina de sempre però posada al dia, poc treballada però atractiva. Per exemple, el cim i tomba, un suquet que feien antigament els pescadors de Tossa a la barca amb el peix que pescaven, el fan sense espines i amb una cocció curta. És el rei de la carta: porta patata bullida, allioli i bastina, com en diuen a Tossa de la rajada. El toc divertit l’aporten la tasseta de suc servida a part, que acaba de coure la bastina, i les pinces amb què s’ha de menjar, a l’estil japonès. El serveixen amb poca salsa i el munten sobre patates onejades. Els popets de Blanes els fan a la lionesa, amb patata i ceba. La pilota la farceixen de tòfona i les escopinyes les preparen amb carxofes i pernil de gla. Aquesta reinvenció dels plats típics de la zona els ha merescut una estrella Michelin, que mantenen des de 2001.
La cuina de can Simón
Time Out diu
Cuina natural és la que sempre han fet en Xavier i en Josep Maria a la Cuina de can Simón, a Tossa de Mar. Cuina de sempre però posada al dia.
Detalls
- Adreça
- Portal, 24
- Tossa de Mar
- 17320
- Contacte
- Veure Web
- 972 341 269
- Horaris
- De 13 a 15.30 h i de 20 h a 22.30 h. Dll. no festius tancat. Hivern: dg. nit, dl. i dt. no festius tancat.
Discover Time Out original video