1. la cuina de can simon
    La cuina de can Simón Entrada de la Cuina de can Simón
  2. La cuina de can Simón
    La cuina de can SimónSuquet de rogers
  • Restaurants | Mediterrània
  • preu 3 de 4
  • Costa Brava
  • Crítica de Time Out

Ressenya

La cuina de can Simón

4 de 5 estrelles

Cuina natural és la que sempre han fet en Xavier i en Josep Maria a la Cuina de can Simón, a Tossa de Mar. Cuina de sempre però posada al dia.

Publicitat

Time Out diu

Cuina natural és la que sempre han fet en Xavier i en Josep Maria a la casa dels avis pescadors, situada a la cala Codolar de Tossa, convertida en restaurant. Asseguren que és la cuina de sempre però posada al dia, poc treballada però atractiva. Per exemple, el cim i tomba, un suquet que feien antigament els pescadors de Tossa a la barca amb el peix que pescaven, el fan sense espines i amb una cocció curta. És el rei de la carta: porta patata bullida, allioli i bastina, com en diuen a Tossa de la rajada. El toc divertit l’aporten la tasseta de suc servida a part, que acaba de coure la bastina, i les pinces amb què s’ha de menjar, a l’estil japonès. El serveixen amb poca salsa i el munten sobre patates onejades. Els popets de Blanes els fan a la lionesa, amb patata i ceba. La pilota la farceixen de tòfona i les escopinyes les preparen amb carxofes i pernil de gla. Aquesta reinvenció dels plats típics de la zona els ha merescut una estrella Michelin, que mantenen des de 2001.

Detalls

Adreça
Portal, 24
Tossa de Mar
17320
Horaris
De 13 a 15.30 h i de 20 h a 22.30 h. Dll. no festius tancat. Hivern: dg. nit, dl. i dt. no festius tancat.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà