En una antiga fàbrica de formatges, al bell mig de la Cerdanya, trobem des de finals dels 90, La Formatgeria de Llívia. Un dels restaurants amb més tradició de la zona. La cuina, dirigida per Jordi Valero, opta per una cuina de muntanya amb pinzellades de creativitat i modernitat. Respecte pel producte i innovació en la cocció i combinació de textures. Els plats més demanats són, sens dubte, les fondues i raclettes. Tres imprescindibles: la fondue de ceps, la de camembert i un filet de bou cuinat a la pedra.
La Formatgeria de Llívia
Time Out diu
Un dels restaurants més tradicionals de la Cerdanya
Detalls
- Adreça
- Pla de Ro s/n Gorguja
- Llívia
- 17527
- Contacte
- Veure Web
- 972 146 279
- Horaris
- De dl. a dg., de 13.15 a 15.15 h i de 20.15 a 22.15 h. Tancat dm. i dc.
Discover Time Out original video