La Gruta

Restaurants, Francesa
  • 5 de 5 estrelles
0 M'encanta
Guarda-ho
Filet de vedella de Girona rostit amb gingebre i taronja, bledes de Rupià saltades amb ametlles i pinyons
1/3
Filet de vedella de Girona rostit amb gingebre i taronja, bledes de Rupià saltades amb ametlles i pinyons
Raviolis d'escamarlà
2/3
Raviolis d'escamarlà
La Gruta
3/3
La Gruta

Alta gastronomia a preus de bistrot. Treballen tant com podem el Km0 i el producte ecològic. Cuina francesa però mediterrània.

En Fabrice i la Montse van trobar l’oportunitat i la situació geogràfica ideal per desenvolupar la cuina que ja feia anys que practicaven a altres restaurants. El bon producte de l’entorn tancava el puzzle i així veien néixer la Gruta. Van importar el concepte bistronomia que apliquen els xefs formats amb grans tòtems de la cuina quan decideixen obrir el seu propi restaurant sense disposar de gaires recursos i que tant ha triomfat a París: alta gastronomia a preus de bistrot. Treballen tant com podem el Km0 i el producte ecològic. Cuina francesa però mediterrània, amb la qual cosa desterren l’excés de cremes de llet o mantega, més atlàntics.No són de grans clàssics a la carta. Prefereixen canviar de menú cada dia i de carta, cada tres mesos.

Per Dúnia Riera

Publicat

Lloc de la ubicació La Gruta
Contacte
Adreça Pintor Enric Serra, 15
L'Escala
17130
Horaris Migdia: de 12.30 h a 15.30 h. Nit: de 20 h a 22.30 h. Dg.i dll. tancat
LiveReviews|0
1 person listening