És un lloc de culte per qualsevol amant de la cuina casolana. És més, diàriament desenes de persones de fora de Vall-llobrega s’hi apropen malgrat no ser un nucli comercial només per poder gaudir dels seus magnífics menús, que són molt econòmics, impensablement abundants i extraordinàriament deliciosos. No us deixeu enganyar per l’entrada austera del restaurant perquè quan obriu la porta us sorprendrà un espai enorme (té dos pisos i diverses sales) i amb una decoració clàssica que convida a degustar “menjar de veritat”. La seva especialitat són les brases i els guisats fets a base de xup xup. Us recomanem el filet de vedella amb salsa de ceps, l’ànec amb salsafins, la cua de bou i la suculenta vedella amb bolets. És un lloc que sempre està ple però on alhora sempre t’hi fan un forat. No sabem si és per art de màgia o per l’extraordinària eficiència del servei, ja que els cambrers volen literalment per la sala.
Ara que ve l'hivern, us descobrim els millors temples de cuina tradicional catalana de la Costa Brava que us faran passar el fred de cop. Aquests són 7 restaurants que necessiteu conèixer perquè han fet seva la cuina de l'àvia.