Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right La Piccola

La Piccola

Restaurants, Italiana Eixample
3 de 5 estrelles
5 de 5 estrelles
(1Comentari)
La Piccola
1/2
La Piccola
La Piccola
2/2
La Piccola

Pizzes, pasta fresca i seca i risottos, el trio per excel·lència de qualsevol restaurant que es declari italià fins a la medula.

Pizzes, pasta fresca i seca i risottos, el trio per excel·lència de qualsevol restaurant que es declari italià fins a la medula. A la Piccola de Girona ho trobareu tot. Ideal per a un d’aquells dies en què somies en una pasta ben feta. La voleu farcida? Doncs en tenen de bolets, de formatge provola i speck (pernil curat), de gorgonzola i nous, de carn, de ricotta i espinacs, de salmó i de peix. Ah! I no es descuiden de la lassanya, de carn o de verdures, ni dels canalons, de carn o d’espinacs. Pel que fa a la pasta seca, la podeu combinar amb infinitat de salses, com ara la bolonyesa, l’arrabiatta (sigueu atrevits!), la carbonara o als quatre formatges, entre d’altres. Parlem-ne de la llista llarga de pizzes fetes al forn de llenya que, si ho voleu, us podeu endur a casa! Sense oblidar-nos dels risottos tan sorprenents com el de crema de taronja. Sereu capaços d’escollir un sol plat?

Per Dúnia Riera

Publicat

Lloc de la ubicació La Piccola
Contacte
Adreça Migdia, 89
Girona
17003
Horaris De dl. a dv. 13 a 15.45 h i de 20.30 a 22.45 h. Ds. de 13.30 a 16 h i de 20.30 23.30 h. Dg. de 13.30 h a 16 h.
Static map showing venue location

Average User Rating

5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:1
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|1
1 person listening

Per la meva feina, viatjo molt a Itala, i quan torno a casa, es un dels restaurants que hi vaig amb la meva dona i amics.

Puc donar fer, que el seu tiramisu es molt i molt bo, pero a mes, es tota la carta es excelent.