Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right La Rodona

La Rodona

Restaurants, A la brasa Eixample

Time Out diu

Sal, pebre, farigola, sajolida, llimona i un pensament de greix de porc és la barreja que duen els pollastres que fan les delícies de la clientela de La Rodona

Santa Eugènia és un dels barris més poblats de la ciutat i compta amb diversos establiments de menjars cuinats o rostisseries. El 1998, el sector de la Rodona la família d'en Jaume Puigdevall hi van obrir la rostisseria que porta el nom del lloc. Les seves dues especialitats són els pollastres a l'ast i l'arròs. En Jaume fa el pollastre a gas per comoditat i perquè li permet controlar la cocció. Sal, pebre, farigola, sajolida, llimona i un pensament de greix de porc és la barreja que duen els pollastres que fan les delícies de la seva clientela que, segons explica, s'estima més que el gènere estigui 'tirant a cuitet'. 

Publicat

Detalls

Adreça Avinguda Santa Eugènia, 61
Girona
17005
Contacte
Horaris Dc. a dg. de 10 a 15.30 h.

Els usuaris diuen