• Restaurants | A la brasa
  • Eixample

La Rodona

Sal, pebre, farigola, sajolida, llimona i un pensament de greix de porc és la barreja que duen els pollastres que fan les delícies de la clientela de La Rodona

Publicitat

Time Out diu

Santa Eugènia és un dels barris més poblats de la ciutat i compta amb diversos establiments de menjars cuinats o rostisseries. El 1998, el sector de la Rodona la família d'en Jaume Puigdevall hi van obrir la rostisseria que porta el nom del lloc. Les seves dues especialitats són els pollastres a l'ast i l'arròs. En Jaume fa el pollastre a gas per comoditat i perquè li permet controlar la cocció. Sal, pebre, farigola, sajolida, llimona i un pensament de greix de porc és la barreja que duen els pollastres que fan les delícies de la seva clientela que, segons explica, s'estima més que el gènere estigui 'tirant a cuitet'. 

Detalls

Adreça
Avinguda Santa Eugènia, 61
Girona
17005
Horaris
Dc. a dg. de 10 a 15.30 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà