Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right La Taverna del Mar

La Taverna del Mar

Restaurants, Marisc
3 de 5 estrelles
La Taverna del Mar
1/3
Roger LleixàPaella del senyoret
La Taverna del Mar
2/3
Roger LleixàLa Taverna del Mar
La Taverna del Mar
3/3
Roger LleixàPeix al forn

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Us proposem obsequiar-vos amb un homenatge per als sentits: menjar un una paella del senyoret assegut a la Taverna del Mar i amb vistes a la platja de S’Agaró.

Us proposem obsequiar-vos amb un homenatge per als sentits: menjar un llobarro a la sal o una paella del senyoret assegut a la Taverna del Mar i amb vistes a la platja de S’Agaró. El local, propietat de la família Ensesa, que compta també amb l’emblemàtic Hotel La Gavina, és un antic merendero de platja al costat de les històriques casetes de bany que encara es mantenen avui en dia. Acaben d’incorporar nou xef, Lluís Planas, un palamosí que domina el peix i el presenta tant en format clàssic, com en els arrossos o el turbot al forn, com en més modern –rap amb algues i parmentier de patata o el ceviche de corvall amb leche de tigre violeta–. El menú setmanal és una opció per a gaudir de peix de primera a preus força ajustats.

Detalls

Adreça Ctra. Sant Feliu a S'Agaró
Sant Feliu de Guíxols
17220
Contacte
Horaris Obert des de l’1 de març fins al 30 de novembre (excepte els dimarts i les nits de diumenge, dilluns i dimecres). De juny a setembre obre tots els dies. Bar Terrassa a l’aire lliure amb servei ininterromput de 10 h a 20 h.
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers