La Taverna del Mar

Restaurants, Marisc
3 de 5 estrelles
La Taverna del Mar
1/3
Paella del senyoret
La Taverna del Mar
2/3
La Taverna del Mar
La Taverna del Mar
3/3
Peix al forn

Us proposem obsequiar-vos amb un homenatge per als sentits: menjar un una paella del senyoret assegut a la Taverna del Mar i amb vistes a la platja de S’Agaró.

Us proposem obsequiar-vos amb un homenatge per als sentits: menjar un llobarro a la sal o una paella del senyoret assegut a la Taverna del Mar i amb vistes a la platja de S’Agaró. El local, propietat de la família Ensesa, que compta també amb l’emblemàtic Hotel La Gavina, és un antic merendero de platja al costat de les històriques casetes de bany que encara es mantenen avui en dia. Acaben d’incorporar nou xef, Lluís Planas, un palamosí que domina el peix i el presenta tant en format clàssic, com en els arrossos o el turbot al forn, com en més modern –rap amb algues i parmentier de patata o el ceviche de corvall amb leche de tigre violeta–. El menú setmanal és una opció per a gaudir de peix de primera a preus força ajustats.

Per Dúnia Riera

Publicat

Lloc de la ubicació La Taverna del Mar
Contacte
Adreça Ctra. Sant Feliu a S'Agaró
Sant Feliu de Guíxols
17220
Horaris Obert des de l’1 de març fins al 30 de novembre (excepte els dimarts i les nits de diumenge, dilluns i dimecres). De juny a setembre obre tots els dies. Bar Terrassa a l’aire lliure amb servei ininterromput de 10 h a 20 h.
Static map showing venue location
LiveReviews|0
1 person listening