Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right laBalma

laBalma

Restaurants, Cuina creativa La Selva
5 de 5 estrelles
(2Comentaris)
La Balma

Time Out diu

Un canvi de carta constant que ha captivat el públic local de Blanes

laBalma és la història d’un coratjós apassionat de la restauració, en Toni Marín. De professió fisioterapeuta, compaginava la feina amb una inversió a un restaurant de Matadepera fins que, fruit de la marxa del cuiner, va decidir deixar-ho tot, posar-se als fogons ell mateix i obrir el restaurant de la seva vida a Blanes.


Darrere del passeig i amagat de la primera línia de mar i dels guiris a l’estiu, sobretot juga amb un menú entre setmana, i un altre de cap de setmana, a partir d’una cuina de temporada i de mercat on els plats no duren més de quinze dies a la pissarra. Un ritme accelerat per un petit restaurant de només 25 places però que ha sabut seduir un públic majoritàriament local i educat en el paladar, que repeteix perquè sempre hi descobreix coses noves. A en Toni li agrada buscar un punt diferencial al receptari tradicional. Per exemple, un plat de llenties estofades es pot transformar en una crema de llenties amb cloïsses i espuma de xoriço. Una petita sorpresa cada dia.

Per Albert Riera

Publicat

Detalls

Adreça Esperança, 11
Blanes
17300
Contacte
Horaris De dm. a dg. de 13 a 16 h i de dv. a ds. de 21 a 23 h

Els usuaris diuen (2)

5 de 5 estrelles