Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Les Cols

Les Cols

Restaurants, Cuina creativa
Les Cols Olot

Time Out diu

A les Cols els plats canvien constantment en funció de l’estacionalitat i la imaginació, però sempre conserven els mateixos productes de proximitat

Les Cols és la masia d’Olot on va néixer la xef Fina Puigdevall i alhora on, des del 1990, cou la seva particular i reconeguda gastronomia. Tota una declaració d’intencions, perquè plasmar el paisatge i l’essència del territori de la Garrotxa és la punta de llança de la seva cuina exploradora.

Els plats es creen, evolucionen i canvien constantment en funció de l’estacionalitat i la imaginació, però sempre conserven els mateixos productes de proximitat que mai no desapareixen de la carta. De fet, de vegades el producte és tan local que surt del propi hort del jardí del restaurant, on es recupera l’horta tradicional de la comarca. Aliments tan vinculats a aquesta terra com el fajol, el nap, el fesol de Santa Pau o la tòfona, són omnipresents.

Vinculat i sumat al localisme dels productes, un altre punt clau de la seva cuina és el fet de buscar l’essència en cada idea de plat, despullar-lo per dir molt amb molt poc. I també hi ha lloc per a jocs particulars, incorporats sempre als menús. Per exemple, sempre hi ha un ou que canvia segons l’estació: amb tòfona a l’hivern, amb farro a la tardor o amb tonyina a l’estiu. A la Fina també li agrada jugar amb productes que, a priori, són poc idonis per a un determinat tipus de plat, com seria fer servir una verdura per a un postre. I en honor al nom de la casa, no hi pot faltar mai un plat que porti col.

Detalls

Adreça Ctra. de la Canya, s/n
Olot
17800
Contacte
Horaris De 13 a 15.30 h i de 20.30 a 22.30 h. Tancat dl., dt. nit i dg. nit.
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers