Fugiu del centre i feu via cap al barri de Sant Narcís. I és que ningú va dir que fos fàcil trobar unes bones patates braves! De vegades cal caminar una mica per arribar a menjar-ne unes de recomanables, com les braves d'en Paco, el mestre braver que regenta el local de la Penya Barcelonista de Girona. La patata, cruixent per fora i tova per dins, és la clàssica Monalisa tallada a daus irregulars i coberta amb una salsa rosa amb el punt just de tabasco, ketchup i brandy. Una salsa picant però, alhora, assequible per al paladar menys valent.
Les braves són segurament una de les tapes més versàtils, una de les tapes més demanades al nostre país i la recepta que probablement conserva més misteri entre els que la posen en pràctica: No cal que insistiu, ningú us desvelarà el seu secret. De patates braves n’hi ha per a tots els gustos i de salses encara més. Us presentem les que considerem les millors de la ciutat de Girona. Hi esteu d'acord? Bon profit!