1. Cueta de rap amb donostiarra d'alls tendres
    Cueta de rap amb donostiarra d'alls tendres
  2. Melós de vedella
    Melós de vedella
  3. Suprema de lluç amb parmentier i oli de bolets
    Suprema de lluç amb parmentier i oli de bolets
  • Restaurants
  • preu 2 de 4
  • Baix Empordà
  • Crítica de Time Out

Ressenya

L'Horta

5 de 5 estrelles

Com si fos un taller d’alquímia, als fogons de l’Horta experimenten amb el receptari català i els productes de qualitat i de proximitat.

Publicitat

Time Out diu

Com si fos un taller d’alquímia, als fogons de l’Horta experimenten amb el receptari català i els productes de qualitat i de proximitat amb l’objectiu de servir cuina moderna a un preu ajustat. I creieu-me que ho aconsegueixen amb escreix! Són uns mestres dels platillos, els guisats empordanesos més característics. Conill amb botifarra o cargols amb escamarlans del Port de la Selva... us tansportaran a l’Empordà més tradicional. El plat de més requesta és el bacallà amb peus de porc i botifarra negra, magistral! Tenen un menú entre setmana a un preu regalat si es té en compte la qualitat del que hi ofereixen. A més, també en fan un de temporada que van canviant segons l’estacionalitat del producte.

Detalls

Adreça
Major, 41
Bellcaire d'Empordà
17141
Horaris
De dm. a dg. de 13 a 15.30 h Estiu també sopars de 20 a 22.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà