Com si fos un taller d’alquímia, als fogons de l’Horta experimenten amb el receptari català i els productes de qualitat i de proximitat amb l’objectiu de servir cuina moderna a un preu ajustat. I creieu-me que ho aconsegueixen amb escreix! Són uns mestres dels platillos, els guisats empordanesos més característics. Conill amb botifarra o cargols amb escamarlans del Port de la Selva... us tansportaran a l’Empordà més tradicional. El plat de més requesta és el bacallà amb peus de porc i botifarra negra, magistral! Tenen un menú entre setmana a un preu regalat si es té en compte la qualitat del que hi ofereixen. A més, també en fan un de temporada que van canviant segons l’estacionalitat del producte.
L'Horta
Time Out diu
Com si fos un taller d’alquímia, als fogons de l’Horta experimenten amb el receptari català i els productes de qualitat i de proximitat.
Detalls
- Adreça
- Major, 41
- Bellcaire d'Empordà
- 17141
- Contacte
- Veure Web
- 972 788 591
- Horaris
- De dm. a dg. de 13 a 15.30 h Estiu també sopars de 20 a 22.30 h
Discover Time Out original video