Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right L'Horta

L'Horta

Restaurants Baix Empordà
5 de 5 estrelles
Cueta de rap amb donostiarra d'alls tendres
1/3
Cueta de rap amb donostiarra d'alls tendres
Melós de vedella
2/3
Melós de vedella
Suprema de lluç amb parmentier i oli de bolets
3/3
Suprema de lluç amb parmentier i oli de bolets

Time Out diu

5 de 5 estrelles

Com si fos un taller d’alquímia, als fogons de l’Horta experimenten amb el receptari català i els productes de qualitat i de proximitat.

Com si fos un taller d’alquímia, als fogons de l’Horta experimenten amb el receptari català i els productes de qualitat i de proximitat amb l’objectiu de servir cuina moderna a un preu ajustat. I creieu-me que ho aconsegueixen amb escreix! Són uns mestres dels platillos, els guisats empordanesos més característics. Conill amb botifarra o cargols amb escamarlans del Port de la Selva... us tansportaran a l’Empordà més tradicional. El plat de més requesta és el bacallà amb peus de porc i botifarra negra, magistral! Tenen un menú entre setmana a un preu regalat si es té en compte la qualitat del que hi ofereixen. A més, també en fan un de temporada que van canviant segons l’estacionalitat del producte.

Per Dúnia Riera

Publicat

Detalls

Adreça Major, 41
Bellcaire d'Empordà
17141
Contacte
Horaris De dm. a dg. de 13 a 15.30 h Estiu també sopars de 20 a 22.30 h

Els usuaris diuen