1 M'encanta
Guarda-ho

Menús de cap de setmana a Girona

Restaurants que us serviran menús deliciosos i a preus ajustats també dissabte i diumenge

© Ruslan Mitin
Plat de pasta

Per què hem d'invertir un ronyó per menjar fora els dies de festa? Per què no es mantenen els menús de migdia els caps de setmana? Per sort, a Girona tenim un grapat de restaurants que els dissabtes també ens ofereixen uns menús de traca a preus assequibles. Aquests són els nostres preferits. 

Angelus Cafè

Per dinar sense haver de gratar-se gaire la butxaca, prendre una copa o un bon esmorzar. L'Angelus Cafè sempre és una bona opció. Es tracta d’un nou concepte de restaurant, sorgit a partir de la idea de regenera el to físic i psíquic buscant els nutrients, minerals i vitamines necessaris per dotar d’energia el cos. L’objectiu? Disminuir el cansament. Relax & Food.

Preu del menú de cap de setmana: 12,50 euros

Reserva ara Llegir-ne més

Can Serrallonga

Si pregunteu a un saltenc on anar a esmorzar, dinar o fer unes canyes, és molt probable que us recomani Can Serrallonga. Un bar restaurant que, en poc temps, s’ha convertit en un dels més emblemàtics i concorregut de Salt. Any 2008. Feia més d’un any que el mític Bar la Bodega havia baixat la persiana i veient que no hi havia cap altra bar a Salt on poder fer unes torrades amb botifarra i una canya a un preu raonable, en Pep Rafart decideix crear Can Serrallonga. Una taverna clàssica (i catalanista) com les d’abans: plats senzills, el menjar de sempre i unes canyes de llagrimeta. Amb una diferència: Can Serrallonga no para: col·labora en mil i una activitats de la ciutat, organitza concerts, xerrades…de tot! Si hi aneu, no marxeu sense tastar el bistec de cavall. És, juntament amb els cargols i la carn a la brasa, un dels plats més demanats. I amb raó!

Menú de cap de setmana: Entre 11 i 12 euros

Llegir-ne més

Ca L'Aurora

En només tres anys, la Roser i l'Albert han aixecat un negoci que estava a les últimes, a Pont Major, i ara dóna de menjar a gairebé un centenar de persones cada dia. El seu menú diari és variat, barrejant productes frescos amb d'altres que la mateixa Roser, a càrrec dels fogons, ha precuinat. El menú acostuma a estar composat d'una amanida verda d'entrada, quatre primers plats a triar, quatre segons plats també a triar i postres. Tot per 10 euros, de dilluns a divendres. Si a més voleu esmorzars de forquilla, els seus comencen a tenir una certa fama: galtes de porc, xurrasco, pota i tripa... El secret de l'èxit, segons la Roser, és el bon ambient el el tàndem que fan ella i l'Albert, que té cura del menjador.

Preu del menú de cap de setmana: N'hi ha 2. Un de 12 i un de 14 euros. El de 14 euros inclou plats com entrecot o xai. 

Llegir-ne més

El Racó del Pernil

Fa uns 26 anys el mític Bar Stop va desparèixer i es va convertir en un establiment de degustació de formatges i embotits ibèrics d'alta qualitat, amb una menció especial pel pernil de gla. Aquest producte continua essent la joia de la corona, però el negoci ha evolucionat i s'ha convertit en un dels millors restaurants de la ciutat pel que fa a la relació qualitat/preu. Si el que necessites és menjar bé a un preu raonable, aquí ho aconseguiràs. Destaca la cura en la selecció de producte de qualitat, els millors productes ibèrics i la cuina familiar, amb una carta de vins molt completa. El menú diari es basa en plats casolans, poc sofisticats però saborosos, amb producte de mercat i de temporada. És important que et deixis aconsellar per en Manel.

Preu del menú: Només dissabte al migdia, per 13,56 euros.

Llegir-ne més

Clàssic Girona

Cuina catalana i de temporada. Rapidesa i qualitat. Són les claus del Clàssic Girona, un bar restaurant situat al bellmig de Girona, a tocar de la plaça Marqués de Camps. Gràcies als seus complets esmorzars i l'econòmic menú diari, el Clàssic s'ha convertit en un referent de la zona i en un dels restaurants predilectes de la 'working class' gironina. A més, ofereixen un bon assortiment de tapes.

Menú del cap de setmana: El dissabte al migdia, 12,90 euros. 

Llegir-ne més

Nelson

El Nelson és allò que en diríem un restaurant per a la working class, tal qual. A prop de l’estació de trens i autobusos de Girona, matina per servir els esmorzars als gironins que opten per començar el dia amb entrepà, cafè i diari. Embotits, formatge i pa de Casa Moner, una fleca amb botigues a tot Girona que produeix el pa amb farines ecològiques. Un cop enllestit el primer àpat del dia, ja es preparen per als menús de migdia. Fan cuina mediterrània i canvien els plats diàriament. 8 primers i 8 segons a escollir. Hi inclouen molta verdura i peix fresc a la planxa. De fet, formen part del programa AMED, un segell que atorga la Generalitat per a la promoció de l’alimentació mediterrània. Amb tot, també hi tenen cabuda plats més guarnits com les fideuàs, els arrossos o alguns guisats tradicionals, com els peus de porc amb salsafins, el conill a la caçadora o al forn amb allioli trencat. Tingueu en compte, si rondeu per Girona, que els dissabtes també fan menú.

Menú de cap de setmana: 11'95 euros

Llegir-ne més

Comentaris

0 comments