Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Parrufu

Parrufu

Restaurants, Mediterrània
Hostalric
Parrufu Hostalric

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Tot i ser un restaurant de l'interior, són especialistes en una cuina senzilla a la carta amb base de peix i marisc fresc del dia.

Si es vol menjar bon peix i marisc, normalment es pensa en algun restaurant de la costa però el Parrufu d’Hostalric és aquella excepció que confirma la regla. Nascut els anys trenta del segle passat com a bar de poble, va passar a ser un restaurant de menú de cuina tradicional els anys vuitanta. La seva predilecció per tenir sempre a la carta peix i marisc fresc del dia, procedent majoritàriament de la llotja de Blanes, va tenir tant d’èxit que, finalment, i des de fa ja un grapat d’anys, s’ha prescindit del menú diari i el restaurant s’ha especialitzat en una cuina senzilla a la carta partint majoritàriament de producte del mar fresc i de qualitat.

Cal destacar els arrossos i, en general, qualsevol peix i marisc de temporada cuinat de manera senzilla, com popets saltejats amb all i julivert, musclos de roca al vapor, morralla fregida ben cruixent o peix salvatge -com turbot o llenguado- fet al forn o a la planxa. Quant a postres, no us perdeu el “Parrufet”, unes lioneses d’una pastisseria d’Hostalric de la mida d’un pilota de tennis, acompanyades de gelat artesà de vainilla, xocolata desfeta i nata muntada.

Per Albert Riera

Publicat

Detalls

Adreça Av. Coronel Estrada, 299
Hostalric
17450
Contacte
Horaris Cada dia de 13 a 16 i de 20.30 a 23 h. Dg. nit tancat.
També t'agradarà
    Últimes notícies