Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Rafa's

Rafa's

Restaurants Alt Empordà
3 de 5 estrelles
5 de 5 estrelles
(1Comentari)
Rafa's

Ras i curt: peix a la planxa. Al Rafa’s no hi entenen ni de cartes ni de menús. Tot va segons mercat i sense elaboració, només planxa.

Ras i curt: peix a la planxa. Al Rafa’s no hi entenen ni de cartes ni de menús. Tot va segons mercat i sense elaboració, només planxa. És un mític del centre de Roses, a tocar de la plaça de l’Església. Es diu que per les seves taules –només cinc– hi han passat personatges de renom com Ferran Adrià i Juli Solé però en Rafa, qui regenta el local, assegura que ell continua treballant igual cada dia que obre. Gambes, escamralans, espardenyes, etc. provenen de la comarca: Llançà, Port de la Selva o Roses. Les navalles, del Delta de l’Ebre, les cloïsses, de Galícia i les ostres, de França. Tenen terrasseta a fora. Val la pena trucar per reservar.

Per Dúnia Riera

Publicat

Lloc de la ubicació Rafa's
Contacte
Adreça Sant Sebastià, 56
Roses
17480
Horaris De dt. a ds. d'13 a 15.30 h i de 20 a 23 h
Static map showing venue location

Average User Rating

5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:1
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|1
1 person listening

Jo com a rosinc que hi he anat algunes vegades és d'aquells llocs que mai et fallaran. La senzillesa però amb una elevada qualitat, acompanyat d'una gran dosi de sinceritat. Cuinen el que s'ha pogut pescar aquell dia, i quan ja està tot el peix venut baixen la persiana i fins a l'endemà. Cal fer reserva i deixar-se recomanar per en Rafa.