Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Restaurant del Cap de Creus

Restaurant del Cap de Creus

Restaurants, Mediterrània
Restaurant del Cap de Creus
1/2
2/2

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

No el podem pas deixar de recomanar perquè a la fi del món, sobretot si queda a menys de dues hores de cotxe de casa, s’hi ha d’anar almenys un cop a la vida; però us explicarem quatre precaucions perquè l’experiència sigui el més exitosa possible. Fa 25 anys que un biòleg britànic es va enamorar d’aquesta antiga caserna de Guàrdia Civil i hi va fer un restaurant amb unes quantes habitacions per llogar que amb el pas dels anys ha adquirit categoria de mite, sobretot per les festes de Cap d’Any i perquè s’hi pot anar a ple hivern a barallar-s’hi amb la tramuntana a pit descobert. Ens arriben, però, algunes veus de que el local, de clara vocació bohèmia, necessita un xic de reformes i que en temporada alta les esperes per ser servit són llargues. Cap problema perquè només per anar-hi a seure i mirar l’infinit val la pena agafar-se festa un dimarts de febrer. Abrigueu-vos, això sí.

Per Esperança Padilla

Publicat

Detalls

Adreça Far del Cap de Creus. Cadaqués 17488
Cadaqués

Transport Per arribar-hi en cotxe: preneu l’autopista AP-7, de Barcelona a França, i agafeu la sortida 4 direcció Roses. De Roses abans d'entrar a Roses agafeu el desviament cap a Cadaqués. D’allà seguiu la carretera de Port Lligat i després el camí senyalitzat fins al Far.
Contacte
Horaris Obert tots els dies de l’any de 10 a 23 h. Dv i ds, fins mitjanit.
També t'agradarà