Restaurant La Calèndula

Restaurants Baix Empordà
Restaurant La Calèndula

El Restaurant La Calèndula és famós per cuinar amb herbes i flors.

És dir el nom de La Calèndula i sentir que són paraules majúscules perquè la singularitat d’aquest restaurant capitanejat per la mediàtica cuinera Iolanda Bustos li ha valgut una fama més que merescuda.

Per si hi ha per aquí algun despistat: La Calèndula es caracteritza per l’aposta per la cuina de les flors. Sí sí, ho heu sentit bé.

Amb l’amor per la naturalesa per bandera i el toc únic que li dóna l’Empordanet que l’acull, aquest restaurant de Regencós que té els seus orígens a la ciutat de Girona ha picat pedra per obrir un nou ventall gastronòmic on les herbes i flors no són només elements decoratius al plat sinó autèntiques protagonistes carregades de nous sabors.

Podeu tirar de carta i atrevir-vos amb plats com ortigues de mar arrebossades, turbot salvatge al forn amb blat marí i salsa d’anemones o pinya infusionada amb flors d’hibisc i sorbet d’estragó; o bé escollir el menú silvestre i deixar-vos sorprendre amb la degustació dels principals hits que ofereix el restaurant i que són representatius de la filosofia de la casa.

Publicat

Lloc de la ubicació Restaurant La Calèndula
Adreça Carrer Nou, 2
Regencós
17214
Static map showing venue location
LiveReviews|0
1 person listening