Un dels grans exponents de l'alta gastronomia a la província de Girona és el restaurant de Mas de Torrent Hotel & Spa, prop de Pals. Aquest petit hotel pertany a la prestigiosa xarxa Relais & Châteaux, que reconeix els establiments amb més encant del món. A càrrec dels fogons hi trobem, com a assessora gastronòmica, la xef Fina Puigdevall, una de les grans senyores de la cuina catalana contemporània (amb permís de Carme Ruscalleda), que compta amb dues estrelles Michelin pel seu Les Cols, a Olot. La xef és l'artífex d'una cuina tradicional de temporada sempre creativa i lúdica, un desplegament de sensibilitat que pot presumir d'una bodega amb més de 400 referències, algunes d'elles diamants el brut procedents de petits cellers. El seu jardí és el lloc ideal, especialment a les nits d'estiu, per gaudir d'uns peixos de llotja espectaculars, que es poden complementar amb bons arrossos i sorprenents propostes de temporada.
Diuen els experts en tendències gastronòmiques que la moda de reservar taula a restaurants d'hotels va començar gràcies a Sex and The City. Sembla ser que Carrie i les seves seqüaces van posar de moda arreu del món allò de demanar Cosmopolitans a hotels sofisticats que, fins llavors, la majoria crèiem cars i exclusius. Els hotels són nostres, són macos, tenen còctels fantàstics, restaurants de nivellàs i les portes ben obertes perquè entrem amb les nostres bambes i gaudim d'una excel·lent oferta gastronòmica. Aquests sis ens faran estimar (odiar una mica menys?) Sarah Jessica.