Sa Lola

Restaurants, Cuina creativa
1 M'encanta
Guarda-ho
Sa Lola
1/2
Sa Lola
2/2

Sa Lola utilitza el concepte 'bar gastronòmic' com a paraigües d’una carta centrada en el món de la tapa creativa

El rastre de la factoria Adrià s’escampa cada vegada més per tota la geografia a través dels locals que obren els seus deixebles criats a les cuines de l’Albert i en Ferran Adrià. És el cas del Sa Lola de Blanes i el seu concepte 'bar gastronòmic' com a paraigües d’una carta centrada en el món de la tapa creativa. És aquesta la influència que tant en Rafa Salinas (xef) com l’Albert Mir (cap de sala) han mamat del seu pas pel Tickets de Barcelona i que ara apliquen cada dia amb un ull posat a la sofisticació i l’altre a la diversió.

De la tapa sobretot n’agafen el concepte de compartir perquè la resta és una bogeria: filipinos de foie, calamars penjats, musclos a la brasa, escamarlans al fum, llagostins corn-flakes o les olives esferificades d’anxova. Aquesta última, una clara picada d’ullet a l’univers Adrià.

Per Albert Riera

Publicat

Lloc de la ubicació Sa Lola
Contacte
Adreça Passeig Pau Casals, 59
Blanes
17300
Horaris De 13 a 16 h. i de 20 a 23 h.

You may be interested in:

LiveReviews|0
NaN people listening