Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Centre l'Avenir Fanalenc

Centre l'Avenir Fanalenc

Teatre, Cafè-teatre Baix Empordà
Centre l'Avenir Fanalenc

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Un centre que programa teatre, documentals o concerts a preus molt reduïts.

Quan estàs mort d’avorriment i no tens plans, el Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro té sempre la resposta. Amb la seva passió per la cultura, programen mil i una activitats al llarg del mes per estimular la ment i satisfer l’esperit cultureta dels seus socis i visitants. Us recomanem fefaentment les Nits de Cafè-Teatre del CAF, que s’han convertit en un dels pocs cicles gironins que s’ocupen del teatre alternatiu i de donar cabuda a les companyies emergents. El preu és només de 3 o 4 euros per l’obra (i gratuït en el cas dels socis) i hi incorporen servei de begudes i “montaditos” per acompanyar la vetllada.

Organitzen també altres activitats com El documental del mes, que programen amb molt de criteri i amb afany gratuït o diversos concerts de petit format per donar sortida a grups que busquen donar-se a conèixer. Conclusió? Agafeu l’agenda, mireu el seu Facebook i comenceu a anotar tots els esdeveniments interessants que us facin el pes.

Publicat

Detalls

Adreça Avinguda Cavall Bernat, 47
Platja d'Aro

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies