Fitag 2016

Teatre
Fitag
Pedres de Girona ( Fèlix Xunclà)

La cita més important de teatre amateur

Arriba la 16ª edició del Fitag, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. I ho fa amb un total de 29 espectacles, de 25 compayies d’onze estats diferents (com Argentina, Egipte o Senegal) i incrementant fins a 12 el nombre de municipis que acolliran algun muntatge. De manera que, enguany, el Fitag es representarà en diversos escenaris de Girona i als municipis de Figueres, Sant Gregori, Puigcerdà, Palamós, la Jonquera, Sant Pere Pescador, Salt, Llançà, Vidreres, Besalú, Lloret de Mar i Maçanet de la Selva.

Un any més,- i ja en són quatre-, arribarà també el Petit FITAG, que inclourà espectacles breus de clown, titelles, dansa o màgia. A més, al Cinema Truffaut es projectarà la pel·lícula ‘Anatomia d’un festival: FITAG, 5 dies per ser feliç’. Una mena de quadern de bitàcora que ens ensenyarà el dia a dia d’aquest festival. 

L’encarregat de donar el tret de sortida serà ‘Revolution’, de la companyia I per què no?. Una crida a la revolució personal i un cant a la pau, la llibertat i l'amor. Un dels espectacles més imprescindibles d’enguany, juntament amb ‘¡Quién va! Destino Hamlet, de la companyia madrilenya La Luciérnaga ONCE, ‘A la Deriva’, un espectacle amb voluntats pedagògiques on participaran alumnes d’El Galliner i ‘Hamlet’ dirigida per Raul Rodríguez de Silva. Com sempre, la majoria d’espectacles seran gratuïts i, els més cars, no passen dels 5 euros. 

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment http://www.fitag.cat/2016/
LiveReviews|0
1 person listening