0 M'encanta
Guarda-ho

Les obres de teatre que vénen

Aquestes són les peces teatrals que s'estrenen a Girona, Salt i comarques gironines en els propers dies: teatre contemporani, clàssic, joves promeses, grans actors i actrius...

You say Tomato

No és cap secret afirmar que Girona és 'la capital' del teatre català... I ja no és aquella ciutat on només es pot veure teatre a la tardor, quan vivim un dels millors festivals d'arts escèniques d'Europa. Entre el Teatre de Salt, La Planeta, el Municipal i la Mercè anem ben servits tot l'any. Això és el que s'estrena en breu...

Festival Ítaca 2017: 'Si sabes lo que hay'

Barbara Van Hoestenberghe i Ernesto Collado van crear l'any 2007 la Fundación Collado - Van Hoestenberghe, un artefacte destinat a propagar des dels escenaris una visió del món optimista però també crítica. La música, el moviment i l'humor han estat les seves constants en peces com 'Montaldo' (Grec 2013) o 'Constructivo' (amb Piero Steiner), entre d'altres. Ara, els artistes estan desenvolupant una aproximació a la realitat que anomenen realisticisme. Busquen la il·luminació i l'experiència mística en les coses comunes i quotidianes, i exploren l'ús de pràctiques com a forma de comunicació amb el públic. Amb aquesta base han creat aquest projecte del qual forma part 'Si sabes lo que hay', espectacle on una mena de xaman portarà els espectadors a una catarsi col·lectiva que arribarà en el moment menys esperat.

Llegir-ne més
Teatre Municipal de Palafrugell Divendres 26 maig 2017

Festival Ítaca 2017: Mal Martínez 'Humor i Hòsties'

Pasen y vean la verdadera historia de Mal Martinez. Després de 30 anys de personatges, bolos, muntatges, sèries, concerts, càstings, rodatges, entrevistes… el popular actor Marc Martínez torna a la casella de sortida i puja a l’escenari sense quarta paret ni maquillatge. Només acompanyat de la seva guitarra cadete Roca de 95 cm i les seves cançons i històries. La història de la seva vida. 90 minuts de riures (molts riures) i nostàlgia (molta nostàlgia).

Llegir-ne més
Teatre Municipal de Palafrugell Divendres 2 juny 2017

National Theatre Live al Cinema Truffaut

Torna el National Theatre Live, la cita dels addictes al teatre. El cicle de les millors obres de la temporada londinenca a la pantalla del Cinema Truffaut, en versió original subtitulada en castellà. El cicle d’enguany està integrat per 6 grans clàssics del teatre. Autors, actors i directors de primer nivell que garbellen algunes de les obres teatrals més emblemàtiques de la història. L'obra encarregada d'inaugurar el cicle el proper 16 de febrer és 'War Horse', l’adaptació teatral de la novel·la de Michael Morpurgo que ja fa més de 10 anys que triomfa arreu del món. Titelles gegants i una dramatúrgia impecable per narrar la Primera Guerra Mundial a través dels ulls d’un cavall que és enviat al front. El mes de març serà el torn de 'A view from de Bridge' ('Panorama des del pont'), una de les grans obres d’Arthur Miller portada a escena per un dels grans noms de l'escena contemporània: el belga Ivo Van Hove, director de la Tonnelgroep Amsterdam. A l’abril es podrà veure el clàssic de Harold Pinter, 'No man’s land' (Terra de ningú) interpretat per: Ian McKellen i Patrick Stewart. Completen el cicle una versió de 'Medea' (11 de maig), dirigida per Carrie Cracknell i protagonitzada per Helen McCrory;  'Amadeus' (25 maig) interpretada per Lucian Msamati i Adam Gillen i, finalment, una versió de Josie Rourke de 'Saint Joan' (Joana d'Arc) interpretada per la gran actriu anglesa Gemma Arterton.

Llegir-ne més
Cinema Truffaut Dijous 25 maig 2017 - Dijous 15 juny 2017
Advertising

Comentaris

0 comments