National Theatre Live al Cinema Truffaut

Teatre
Panorama des del pont
1/2
Panorama des del pont
2/2
Brinkhoff/Moegenburg

El cicle de les millors obres de la temporada londinenca a la pantalla del Cinema Truffaut

Torna el National Theatre Live, la cita dels addictes al teatre. El cicle de les millors obres de la temporada londinenca a la pantalla del Cinema Truffaut, en versió original subtitulada en castellà.

El cicle d’enguany està integrat per 6 grans clàssics del teatre. Autors, actors i directors de primer nivell que garbellen algunes de les obres teatrals més emblemàtiques de la història. L'obra encarregada d'inaugurar el cicle el proper 16 de febrer és 'War Horse', l’adaptació teatral de la novel·la de Michael Morpurgo que ja fa més de 10 anys que triomfa arreu del món. Titelles gegants i una dramatúrgia impecable per narrar la Primera Guerra Mundial a través dels ulls d’un cavall que és enviat al front.

El mes de març serà el torn de 'A view from de Bridge' ('Panorama des del pont'), una de les grans obres d’Arthur Miller portada a escena per un dels grans noms de l'escena contemporània: el belga Ivo Van Hove, director de la Tonnelgroep Amsterdam.

A l’abril es podrà veure el clàssic de Harold Pinter, 'No man’s land' (Terra de ningú) interpretat per: Ian McKellen i Patrick Stewart. Completen el cicle una versió de 'Medea' (11 de maig), dirigida per Carrie Cracknell i protagonitzada per Helen McCrory;  'Amadeus' (25 maig) interpretada per Lucian Msamati i Adam Gillen i, finalment, una versió de Josie Rourke de 'Saint Joan' (Joana d'Arc) interpretada per la gran actriu anglesa Gemma Arterton.

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment http://www.cinematruffaut.com
LiveReviews|0
1 person listening