Notícies

Sopars de Michelin a 29 euros per celebrar Sant Valentí al Time Out Market Barcelona

El 14 de febrer les cuines d'autor del 'food hall' del Port Vell ofereixen sopars d'alta cuina a preus assequibles

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Editor de Menjar i Beure, Time Out Barcelona
Cena de Sant Valentín en Time Out Market
Foto: Time Out Market Barcelona | Cena de Sant Valentín en Time Out Market
Publicitat

Ja teniu pla per Sant Valentí? D'acord, podeu dir que aquesta és una tradició que no té sentit a Catalunya, una colonització mental anglosaxona i bla, bla, bla... Però la realitat és que Sant Valentí ha arrelat en l'inconscient col·lectiu d'una manera tan forta com Halloween, i això ja no hi ha qui aturi (n'estic segur que algun espavilat un any febrer d'aquests s'empescarà calçotades de Sant Valentí!). Però, vaja, si has de fer alguna cosa, fes-la a consciència.

O sigui que al Time Out Market us hem preparat un sopar de Sant Valentí d'altíssim nivell a preus d'amic. Fran López (una Michelin), Jordi Artal (dues Michelin) i Lena Maria Grané i Ricky Smith (destacats com a Bib Gourmand per una gran relació qualitat-preu a la guia francesa) s'han empescat aquest tros d'oferta: tres plats a 29 euros. I si no porteu prou romanticisme posat de casa, l'espai us n'afegeix, amb unes vistes meravelloses en 360° al port de Barcelona, i sobretot amb la possibilitat de triar el racó que vulgueu i seure en parelleta, i una banda sonora en directe excel·lent amb jazz i soul a càrrec de la Marina Sen. 

Vegem les propostes. 

Fran López

El xef de l'Aldea us ha preparat una ostra-gintònic amb neu de llimona com a aperitiu, seguit d'un primer de tàrtar de llagostí de Sant Carles i caviar de peix volador, i remata amb un segon de lingot de melós de xai amb cremós de nyàmeres i cors d’albergínia saltejats.

Fran López al Time Out Market
Foto: Time Out Market BarcelonaFran López al Time Out Market

Jordi Artal

El cuiner catalano-canadenc proposa un viatge gastronòmic que comença amb un fresc salpicó de llamàntol, continua amb un tàrtar de tonyina Balfegó amb toc cruixent i culmina amb una tendra vedella cuita 36 hores en salsa de vi, acompanyada de crema de patates i pastanaga glacejada.

Jordi Artal al Time Out Market
Foto: Time Out Market BarcelonaJordi Artal al Time Out Market

Lena Maria Grané i Ricky Smith

Lena i Ricky presenten un sofisticat menú que comença amb un caneló cruixent de salmó amb anet, continua amb un brioix torrat amb parfait de foie gras i bolets, i es clou amb una melosa costella de porc Duroc a baixa temperatura, acompanyada de col de país, all negre i xalota.

Lena Maria Grané i Ricky Smith Time Out Market
Foto: Time Out Market BarcelonaLena Maria Grané i Ricky Smith Time Out Market

I remata la jugada la possibilitat de demanar les postres a Bubó, que per ser Sant Valentí les tindrà totes en oferta a cinc euros. 

NO T'HO PERDIS: Tot el que has de saber del Time Out Market Barcelona 

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies
    Publicitat