Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El 80% dels clubs cannàbics de Barcelona hauran de tancar

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El 80% dels clubs cannàbics de Barcelona hauran de tancar. Així, de cop i sense molta explicació, l’Ajuntament aprovava la setmana passada un pla especial que determina que els clubs i associacions cannàbiques que no estiguin a més de 150 metres de qualsevol espai on vagin menors hauran d'abaixar la persiana. I quins són aquests espais? Doncs escoles, biblioteques, piscines, poliesportius, ludoteques, hospitals… tot això amb l’objectiu, diu l’Ajuntament, de protegir els menors. És a dir, dels més de 120 clubs cannàbics que hi ha a Barcelona només en quedaran 20. O, el que és el mateix, dels gairebé 200.000 socis de clubs de fumadors, 160.000 hauran d’anar al mercat negre per comprar cànnabis.

El pla és el darrer intent de l’Ajuntament per controlar els clubs cannàbics que hi ha a Barcelona i s’haurà d’aprovar pel Consell Municipal. Potser és, com diuen les associacions cannàbiques, una iniciativa electoralista més. En tot cas, des del Gabinet de Presidència confien a posar el pla en marxa a finals d’any. És a dir, que això va en serio. “No volem ser un referent del cannabis al món” diu Trias.

La llei seca de l'encara alcalde de Barcelona ha arribat i no sembla que hi hagi marxa enrere. Potser seria bon moment perquè s'encengui una cigarreta (de tabac, és clar) i pensi en tot plegat mentres veu una bona pel·lícula. Los Intocables de Eliot Ness, per exemple?

Últimes notícies

    Publicitat