Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Jean-Michel Jarre, James Blake i Four Tet, al Sónar!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Sónar ha donat a conèixer nous noms per l'edició d'enguany i la veritat és que no podem estar més feliços. Als ja anunciats New Order, Anohni: Antony and The Johnsons + Oneohtrix Point Never + Hudson Mohawke, Skepta o Kode9 s'hi sumen nous xous de primer nivell mundial com Jean-Michel Jarre, pioner de l'electrònica que torna als escenaris de la mà de Sónar, James Blake presentant el seu darrer àlbum, Flume actuant en directe, Roots Manuva, Kelela, i els dj sets del llegendari Laurent Garnier i el britànic Four Tet, ambaixador del garage-house actual, que estaran fent un set de 7 hores cada un a un reformat Sonar Car, que es convertirà en un espai dedicat estrictament al ball i al clubbing.

També tindrem altres noms de primera fila com són Boys Noize, John Talabot, Jackmaster, The Martinez Brothers, Jamie Woon o Stormzy, a més del showcase del segell de culte Raster Noton amb lva Noto (Carsten Nicolai), Byetone (Olaf Bender), i Cyclo (Carsten Nicolai amb Ryoji Ikeda).

A continuació teniu el llistat de noms anunciats avui. Trobareu més informació sobre els artistes i compra d'abonaments i entrades al web de Sónar.

Jean-Michel Jarre
James Blake
Flume
Kelela
Roots Manuva
Laurent Garnier 7 hours set
Four Tet 7 hours set
John Talabot
Boys Noize
The Martinez Brothers
Stormzy
Jackmaster
Mano Le Tough
TroyBoi
Bob Moses
Howling
David August (live band)
Red Axes
Ivy Lab
Nozinja
‘Field’ de Martin Messier
‘Soft Revolvers’ de Myriam Bleau
raster-noton presenta:
Alva Noto
Cyclo (Carsten Nicolai + Ryoji Ikeda).
Byetone
Red Bull Music Academy presenta:
Jamie Woon
Tuff City Kids
Magic Mountain High
Club Cheval
Malard
Kasper Marott
Lemonick
Toxe
Silkersoft
HomeSick
Sapphire Slows
Hiele

Últimes notícies

    Publicitat