Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les entrades per a 'David Bowie Is', a la venda el 9 de gener

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El 10 gener del 2016 ens va deixar David Bowie. Al poc de conèixer la mort del músic vam saber que el Museu del Disseny de Barcelona acolliria, a partir del 25 de maig del 2017, l’exposició, 'David Bowie is', que ha rebut més d’un milió de visitants a Berlín, París i Chicago, entre d'altres. És una de les exposicions més esperades del 2017, i ara ja sabem que les entrades les podrem comprar a partir de dilluns 9 de gener.

'David Bowie Is' és una pionera retrospectiva de Bowie –que ha rebut crítiques immillorables– comissariada pel Victoria and Albert Museum de Londres en què s'exhibeixen més de 300 objectes relacionats amb la icona cultural: des de lletres manuscrites a fotografies inèdites, pel·lícules, vestuari personal o instruments, així com una retrospectiva centrada en la seva obra en col·laboració amb altres artistes, dissenyadors i músics, tot a través de l'ús de la tecnologia audiovisual més avançada que permet que es converteixi, diu qui ha vist l'exposició, en una experiència increïble.

A més, l'ús dels dispositius de Sennheiser, que s'inclou en el preu de l'entrada, permetrà escoltar la banda sonora que acompanya les obres exposades, de manera que integren el material sonor que es fusiona amb el recorregut per l'exposició.

Les entrades per a l'exposició a Barcelona es podran adquirir a partir del proper 9 de gener a través de web de l'exposició o de Ticketea.

Últimes notícies

    Publicitat