En una construcció feta per a l’Exposició Universal de 1929 i en allò que es diu un marc incomparable, aquest restaurant és un oasi de pau i natura. De fet, és tan evocador que venen ganes d’escriure poemes als tovallons. La primavera del 2025 el Grup Confiteria va reobrir el restaurant de la Font del Gat, una obra de Puig i Cadafalch de 1925, situada dins els Jardins de Laribal. El 1908 aquests van esdevenir els primers jardins públics de Barcelona, allà on les classes populars anaven a fer les fontades, festes de ball, mam i teca al voltant de la font. I la intenció del Grup Confiteria és que continuï així.
L'espai és una meravella: 700 metres quadrats, amb dues de les millors terrasses de Barcelona: una davant la façana de l'edifici de Puig i Cadafalch, l'altra un balcó amb una visió panoràmica, i tot envoltat per uns jardins de Rubió i Tudurí, paisatgista mestre del jardí noucentista. L'acció passa a fora del restaurant, esclar, amb una capacitat propera a les mil persones. I a preus populars: de dimecres a dissabte, un menú tancat amb amanida, gaspatxo i espetos de sardines, carn i verdura, fet en brasa. En diumenge, el mateix, però amb arrossada popular en format paella gegant. I sempre hi trobareu unes deu tapes catalanes com esqueixada i coca de recapte. L'altre gran al·licient és la música en viu: sempre que estigui obert, hi tocaran jazz, rumba, folk o DJ de Barcelona.