Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

No et vesteixis per sopar

  • Teatre
noetvesteixis.jpg
No et vesteixis per sopar
Publicitat

Time Out diu

Vivim temps difícils i la comèdia ens promet allunyar-nos dels problemes i fer-nos riure. I és justament això el que ens assegura el director, Roger Peña, amb aquesta obra de Marc Camoletti  de la qual ja havíem pogut gaudir fa anys amb Amparo Moreno i Carles Canut. Una obra d’èxit que fins i tot va ser reestrenada a Broadway la temporada passada i nominada com a millor revival als premis Tony... No hi ha dubtes, doncs, sobre  la seva eficàcia lúdica.

'No et vesteixis per sopar' és una comèdia d’embolics sentimentals amb un 'crescendo' continuat. L’obra està farcida de gags verbals i gestuals que exigeixen precisió per col·locar-los, ritme i uns intèrprets que facin seu el to del disbarat tot ajuntant el que diuen amb com ho diuen. Per aconseguir que aquests perfils siguin graciosos, el director els ha de conduir amb enginy i habilitat. I potser perquè era la nit de l’estrena, el cert és que la funció i els intèrprets, llevat d’Àngels Bassas, molt precisa, i  Monica Glaenzel, fent bo el to exagerat del seu paper, va funcionar mecànicament, de manera que molts dels gags quedaven a l’aire sense aconseguir l’objectiu.
Roger Peña Carulla ha estudiat bé la posada en escena, però li manca experiència en el gènere, en la construcció dels gags. A més creiem que hi ha un problema de càsting en l’elecció de la rosa babaua d’aquestes obres. Marta Valverde no té el perfil que la comèdia demana. Jordi Diaz es l’actor mes versàtil i la seva interpretació serà molt més divertida quan ell i la resta es deixin anar i juguin, que d’això es tracta. Aleshores potser veuran un altra funció, un divertiment més agosarat i més eficaç.
–S.F.

Detalls

Adreça
Preu
20 €
Horaris
Dg., 19 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà