Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Art Nou 2020: 6 exposicions que has de visitar
Anna Irina Russell. Una luz cegadora
Foto: Anna Irina Russell

Art Nou 2020: 6 exposicions que has de visitar

Una cinquantena d'artistes joves exposen a les galeries de Barcelona fins al setembre

Per Eugènia Sendra
Advertising

El sector artístic es retroba després de la crisi sanitària per celebrar la novena edició d'Art Nou, iniciativa d'Art Barcelona per incentivar les relacions entre artistes menors de 35 anys que treballen en àmbit local i les galeries de la ciutat. A banda de les exposicions i d'un projecte digital concebut per acollir esdeveniments i projectes deslocalitzats (P4stura), no faltaran les activitats a les galeries, el premi a la millor exposició i un taller per introduir les cures en les pràctiques artístiques, a càrrec del col·lectiu Larre.

NO T'HO PERDIS: les exposicions de l'estiu 2020 als museus

 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Anna Irina Russell. Una luz cegadora
Foto: Bombon Projects

Anna Irina Russell. Una luz cegadora

Art Bombon,

Anna Irina Russell ha creat una instal·lació per a Bombon Projects on la llum actua com a matèria transformadora i transformada, una proposta que deriva de la seva investigació sobre sistemes de comunicació, cossos que interactuen, senyals i vibracions que es produeixen a l'espai. 

Marcel Rubio Juliana. El retorn a Ripollet
Foto: Marcel Rubio Juliana / Joan Prats

Marcel Rubio Juliana. El retorn a Ripollet

Art Joan Prats Warehouse,

Marcel Rubio Juliana presenta dibuixos i pintures inèdits, a mig camí de l'assaig literari i el guió cinematogràfic, entre el record i la imaginació. 'El retorn a Ripollet' evoca un dia d'estiu en un poble de costa.

Advertising
'To talk about trees', de Sara Agudo Millan
Foto: Sara Agudo Millan

Sara Agudo Millan. To talk about trees

Art Chiquita Room, Sant Antoni

L'exposició de Sara Agudo Millan s'ha gestat durant els mesos de confinament i reflexiona sobre els vincles amb la natura i la crisi mediambiental. Parteix d'un vers d'un poema d'Adrienne Rich ('What kind of times are these!') que respon a Bertolt Brecht, qui es preguntava si parlar amb arbres en temps foscos no implicava silenciar la injustícia.

Rafa Castells. Avui soc ric
Foto: Rafa Castells

Rafa Castells. Avui soc ric

Art Nogueras Blanchard, Ubicació

El fotògraf Rafa Castells i el col·lectiu Gracias por la visita presenten 'Avui soc ric'. Al mateix bloc de la galeria, a Isaac Peral, 7, viu i treballa l'artista, que recopila descobertes i imatges i les fa protagonistes de la seva obra.

Advertising
'Hay una historia de una mujer que', d'Irene Solà
Foto: Irene Solà / Hay una historia de una mujer que

Irene Solà. Hay una historia de una mujer que

Art Àngels Barcelona, Ciutat Vella

Irene Solà investiga les possibilitats de la narrativa i l'storytelling des d'un context històric i popular. En el treball que presenta a la galeria àngels, l'escriptora explora històries que comparteixen imaginari iconogràfic: una dona encavalcada damunt d'un home, que a vegades apareix representat com a cavall o ase. 

'Repenjar-se en un raig de sol oblic', d'Alexandra Laudo
Foto: P4stura

p4stura. Repenjar-se en un raig de sol oblic

p4stura és una plataforma digital i fòrum nascut de la incertesa durant el confinament. Vol ser un punt de trobada de la comunitat d'Art Nou i acollirà activitats deslocalitzades, com la conferència performàtica d'Alexandra Laudo, que es presenta per entregues (es pot llegir cada divendres des que surt fins que es pon el sol).

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising