Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Art Nou 2020: 6 exposicions que has de visitar

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Marcel Rubio Juliana. El retorn a Ripollet
Foto: Marcel Rubio Juliana / Joan Prats

Art Nou 2020: 6 exposicions que has de visitar

Una cinquantena d'artistes joves exposen a les galeries de Barcelona fins al setembre

Per Eugènia Sendra
Advertising

El sector artístic va ser dels primers a retrobar-se després de la crisi sanitària per celebrar la novena edició d'Art Nou, iniciativa d'Art Barcelona que té com a objectiu incentivar les relacions entre artistes menors de 35 anys que treballen en àmbit local i les galeries de la ciutat. La majoria d'exposicions han parat a l'estiu i tornen; últims dies per apropar-vos-hi i per descobrir projectes com P4stura, que ha acollit projectes deslocalitzats.

NO T'HO PERDIS: Les exposicions de la tardor 2020

 

'Le Temps', de Carla Cascales
Foto: galeria Senda

Carla Cascales Alimbau. Le temps

Carla Cascales Alimbau reflexiona sobre la transcendència del temps en la societat contemporània, qüestionant-ne la definició i essència. Ho fa amb escultures i pintures que evoquen la recerca d'un equilibri entre la fugacitat i infinitat del temps i representen un homenatge a la degradació i les irregularitats, connectant amb l'estètica 'wabi sabi'.

Galeria Senda. Fins al 30 de setembre 

Recomanat

    També t'agradarà

      També t'agradarà

        Advertising