Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona Gallery Weekend 2019

  • Art
Barcelona Gallery Weekend
Publicitat

Time Out diu

Cinquena edició del Barcelona Gallery Weekend, la cita amb les galeries i l'art contemporani a la ciutat, a l'Hospitalet i Santa Margarida i els Monjos. L'esdeveniment comptarà amb la participació de 27 espais –amb noves incorporacions, com les d'Alalimón i Dilalica– i una setantena d'artistes de l'escena local i internacional.

Una vegada més, hi haurà activitats per al públic no professional: hi destaquen les rutes per fomentar el col·leccionisme entre el públic més jove (Artévete) i el programa Composicions, comissariat per Juan Canela, amb els artistes Mercedes Mangrané i Marc Vives, entre d'altres; la novetat d'enguany és que la proposta es desplegarà per l'espai públic de la ciutat, fent dialogar art, urbanisme i arquitectura.

Pel que fa a les exposicions, destaquen el 'tête-à-tête' entre Josep Maynou i Jordi Mitjà a la galeria Bombon, Itziar Okariz a etHall, la pintura de Juan Uslé a la Joan Prats, Isabel Servera a la Tecla Sala, Jaime Pitarch a àngels barcelona i l'exposició col·lectiva amb què estrena ubicació la galeria ADN.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà