Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Centre Kbr. Fundació Mapfre

  • Art
Centre de fotografia Kbr - Fundació MAPFRE
FOTO: Marc Andreu / Time Out BarcelonaCentre de fotografia Kbr - Fundació MAPFRE
Publicitat

Time Out diu

1.400 m2 d'amor a la fotografia als peus de la icònica Torre Mapfre

Des que la pandèmia va precipitar el tancament de l'edifici del carrer Diputació, la Fundació MAPFRE acull exposicions en aquest espai batejat com a Centre de fotografia KBr, en homenatge al bromur de potassi que s'utilitza en el procés de revelat. Si sou amants de les exposicions de fotografia, no us el podeu perdre.

Què es pot veure al Centre KBr?

Aquest flamant centre de 1.400 m² es troba als peus de la icònica Torre Mapfre, en l'Avinguda Litoral, amb dues sales expositives, un espai per a tallers, un auditori i una llibreria. És un dels centres d'art de Barcelona més destacats, on podreu visitar exposicions de fotografia temporals, normalment hi ha dues simultànies, així com participar en les diverses activitats que s'organitzen.

Encara que l'antiga seu era una joia senyorial de l'Eixample, la nova seu summa versatilitat, modernitat i visibilitat. Sense perdre de vista que es perd la centralitat de la Casa Garriga Nogués, el centre KBr es troba molt a prop del que en els últims anys s'ha autoerigit com el districte creatiu de Barcelona, Poblenou Urban District.

Quant costa l'entrada al Centre de Fotografia KBr?

Les exposicions fotogràfiques es poden visitar per 5 €. Els majors de 65 anys i els estudiants compten amb entrada reduïda i poden accedir-hi per 3 €. Els dimarts no festius l'entrada al centre cultural és gratuïta.

La Fundació organitza visites comentades a les exposicions periòdicament, i també podeu acompanyar-vos d'una audioguia per 4 €.

Horaris del Centre KBr de la Fundació MAPFRE

Fins al 30 de març, el museu obre de dimarts a diumenge des de les 11 a les 19 h. A partir d'abril, l'horari s'amplia i tanca una hora més tard, a les 20 h.

Irene Poza López
Escrit per
Irene Poza López

Detalls

Adreça
Avinguda Litoral, 30
Barcelona
08005
Transport
Ciutadella Vila Olímpica (L4)
Preu
5 € entrada general / 3 € reduïda
Horaris
Fins el 31 de març: de dt. a dg. d'11 a 19 h. A partir de l'abril: de dt. a dg. d'11 a 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà