Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Exposicions de fotografia a Barcelona
Chema Madoz
Chema Madoz

Exposicions de fotografia a Barcelona

Les millors cites per descobrir artistes de referència i els nous talents fotogràfics

Advertising

A Barcelona es programen tota mena d'exposicions i la fotografia sempre hi té cabuda. Hi ha la fotografia que denuncia, la històrica, la fotografia de moda, les retrospectives dedicades a les grans figures nacionals i internacionals i els premis de referència. Als centres que es dediquen en exclusiva al vuitè art i també en museus que aposten per la foto, hi trobareu les següents exposicions.

 

No t'ho perdis: el més nou de la temporada!

Daido Moriyama: A Diary

Art Foto Colectania,

Exposició al voltant de la figura de l'icònic fotògraf japonès Daido Moriyama, guardonat el 2019 amb el prestigiós premi Hasselblad. Es tracta d'un dels fotògrafs més reconeguts del Japó, elogiat tant pel seu enfocament radical dels temes que tracta  com per la seva aproximació a la fotografia. Les imatges de Moriyama reflecteixen una visió subjectiva i autèntica, de la vida a la ciutat i de el caos de l'existència quotidiana i el seu treball ocupa un espai únic entre l'il·lusori i el real.

Viure a Montjuïc. Memòries d'un barraquisme oblidat
Foto: Tomás Riva. Museu Història de la Immigració de Catalunya

Viure a Montjuïc. Memòries d’un barraquisme oblidat”

Què fer Exposicions Castell de Montjuïc, Sants - Montjuïc

La mostra instal·lada al Castell de Montjuïc recull els testimonis d’antics barraquistes de Montjuïc en tres audiovisuals i fotografies que mostren la realitat de les persones arribades a Barcelona de diversos llocs d'Espanya buscant millors condicions de vida, i que es van establir a les barraques de la muntanya de Montjuïc.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising