Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Lee Friedlander
KBRLee Friedlander

Les millors exposicions de fotografia que hi ha ara a Barcelona

Les millors cites per descobrir artistes de referència i els nous talents de la fotografia

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

La fotografia ens atrapa en les seves moltes variants: des del fotoperiodisme –lligat al vessant més social– a la fotografia històrica –que documenta el pas del temps–, passant per la pràctica més artística i experimental. En aquestes exposicions hi trobarem grans noms de la disciplina, locals i internacionals, en centres que s'hi dediquen exclusivament, però també en museus i galeries que aposten pel vuitè art.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

 • Museus i institucions
 • Militar i marítim
 • El Raval
De què va? El museu marítim dedica una exposició a Joaquim Pla i Janini i, concretament, la relació d'aquest artista amb el mar. 
Per què hi heu d'anar? La mostra inclou la col·lecció dels 34 bromolis inèdits de temes costumistes com retrats de gent de mar, activitats tradicionals de la pesca, i els treballs al port, que ens ensenyen per què Joaquim Pla i Janini va ser un dels màxims representants de la fotografia pictorialista a Catalunya.
Publicitat
 • Art
 • Fotografia
 • La Barceloneta

De què va? Sobre el llegat fotogràfic que ens van deixar els fotògrafs Pere Català i Pic, Francesc Català-Roca i Pere Català i Roca, que van recórrer el país càmera en mà des de 1909 fins al 2009 deixant-nos cent anys d’imatges 

Per què hi heu d'anar? Per veure el Graf Zeppelin sobrevolant la Barcelona de 1929, Salvador Dalí amb l’hipercub a Portlligat o un guàrdia urbà envoltat d’aguinaldos a la ronda d’Universitat.

Contingut patrocinat
Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat