Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Carrie Mae Weems, "Sin título (Mujer sola de pie)".
Foto: Foto Colectania / Cortesía Jack Shainman Gallery, Nueva York y Galerie Barbara Thumm, BerlínCarrie Mae Weems, "Sin título (Mujer sola de pie)".

Les millors exposicions de fotografia que hi ha ara a Barcelona

Les millors cites per descobrir artistes de referència i els nous talents de la fotografia

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

La fotografia ens atrapa en les seves moltes variants: des del fotoperiodisme –lligat al vessant més social– a la fotografia històrica –que documenta el pas del temps–, passant per la pràctica més artística i experimental. En aquestes exposicions hi trobarem grans noms de la disciplina, locals i internacionals, en centres que s'hi dediquen exclusivament, però també en museus i galeries que aposten pel vuitè art.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

 • Art
 • Fotografia
 • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

De què va? Més de 100 originals del fons de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona s'aglutinen en aquesta exposició que té l'objectiu de retratar el paper de la fotografia en la definició de la nova Barcelona de principis de segle.

Per què hi heu d'anar? Per veure les transformacions urbanístiques, socials, polítiques i culturals de la Barcelona del segle XIX a través de les diferents mirades fotogràfiques: la pintoresca, la monumental, la descriptiva, l'aèria o la informativa.

 • Art
 • Ciutat Vella

De què va? Una selecció d’imatges d’entre les més de 600 que el fotògraf Lucien Clergue va fer a Picasso al llarg de les seves nombroses trobades al sud de França, on tots dos van viure. 

Per què hi heu d'anar? Per descobrir l'afinitat entre els dos artistes, que va permetre documentar petits episodis de la vida de Picasso on apareix tendre i pensatiu, atrapat en el seu dia a dia.

Publicitat
 • Museus i institucions

De què va? Sobre la trajectòria professional de Carrie Mae Weems des dels seus inicis. A més, subratlla i analitza la seva visió avançada i esperançadora sobre el futur. 

Per què hi heu d'anar? Per què l'art de l'autora lluita contra la injustícia i la violència amb l'esperança de poder fer d'aquest un món millor. 

 

 • Museus i institucions

De què va? Els projectes se centren en aspectes que van des de l'entorn més propers als artistes fins a recerques sobre la manipulació del temps i els seus desdoblaments, passant per la relació entre el so i la imatge.

Per què hi heu d'anar? Per descobrir els joves talents de les escoles de fotografia de Barcelona. 

 

Publicitat
 • Museus i institucions

De què va? Són dues sèries que formen part de l'exposició que repassa la trajectòria professional de Carrie Mae Weems des dels seus inicis. A més, subratlla i analitza la seva visió avançada i esperançadora sobre el futur. 

Per què hi heu d'anar? Per què completen l'exposició 'Un gran giro de lo posible' que s'exposa al Centre de Fotografia KBr.

 

 

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat