Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mey Rahola, Sense títol [Figures d’esquena, costa del Cap de Creus], cap a 1933-1936.
MNACMey Rahola, Sense títol [Figures d’esquena, costa del Cap de Creus], cap a 1933-1936.

Les millors exposicions de fotografia que hi ha ara a Barcelona

Les millors cites per descobrir artistes de referència i els nous talents de la fotografia

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

Si penses en una exposició, segur que t'imagines una sala plena d'obres d'art o una mostra curiosa sobre ciència o història. I sí, no t'equivoques, Barcelona és plena de cultura i hi ha exposicions de tota mena! Per això tenim sales, galeries i museus que exposen fotografia: des del fotoperiodisme a la fotografia històrica, passant per la pràctica més artística i experimental. Quines són les millors exposicions de fotografia que es poden veure a Barcelona ara mateix? En les mostres que llistem a continuació hi trobaràs grans noms de la disciplina, locals i internacionals, ja sigui en centres que s'hi dediquen exclusivament o en museus i galeries que aposten pel vuitè art.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

 • Art
 • Fotografia
 • Sants - Montjuïc

De què va? Mey Rahola va ser una de les primeres dones a fer-se un nom en l’àmbit de la fotografia artística a Espanya i va participar en la construcció del nou paper de la dona en l’esfera pública durant la II República.

Per què hi heu d'anar? Per descobrir la seva obra, que ha arribat als nostres temps sense que ningú li hagi fet massa cas.

Publicitat
 • Què fer
 • Exposicions
 • El Raval

De què va? La faceta desconeguda del director portuguès Oliveira surt a la llum amb aquesta exposició de la Filmoteca de Catalunya

Per què hi heu d'anar? Per veure més de cent fotografies -que va fer el cineasta entre els anys 30 i 50- mostra l'estil amb què dirigia la composició d'imatge de les seves pròpies pel·lícules. Així, la mostra revela que la carrera del cineasta va directament relacionada amb el seu interès per la fotografia. 

 • Què fer
 • Exposicions
 • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

De què va? L'Arxiu Fotogràfic de Barcelona exposa la col·lecció dels anys 80 de Jordi Pol en una mostra gratuïta que durarà fins al 14 de maig de l'any vinent. 

Per què hi heu d'anar? Per descobrir una mirada única que es va apropar als barris del Raval i la Ribera per donar a conèixer la situació d'aquests espais de la ciutat. 

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat