Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Agenda Iconic 2021
Foto: Entropía / Iconic

Les agendes més boniques i originals per al 2021

Dissenys minimalistes, estampats florals, històriques i de casa... 15 planificadors ben diferents per organitzar(-nos) el pròxim any

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

Tots desitgem que el 2021 sigui millor que enguany i que els successos propis del gènere postapocalíptic es quedin en simples trames cinematogràfiques... Així que aquí us deixem una recopilació de les 15 agendes més maques –i també, funcionals– per a totes les butxaques i gustos. Segur que les omplireu de plans divertits, viatges, escapades, reunions i moltes activitats culturals! 

NO T'HO PERDIS: Els millors llibres del 2020

Les agendes més boniques i originals

Barcelona de Mediterrània
Foto: Editorial Mediterrània

1. Barcelona de Mediterrània

Aquesta és l'agenda perfecta, que ja porta nou edicions, si voleu descobrir racons preciosos i alhora desconeguts de Barcelona. Inclou il·lustracions i cites literàries de famosos escriptors i escriptores que van compartir algun vincle amb la capital catalana, com Eduardo Mendoza i Montserrat Roig. 

Preu: 19,95 €. 

Blackie Books
Foto: Blackie Books 2021

2. Blackie Books

La mítica agenda de 'Blackie Books' es reinventa cada any amb nous dissenys i textos innovadors per fer-nos més amè l'any. Inclou cites inspiradores, efemèrides i recomanacions de sèries. L'edició del 2021 és de color blau cel, símbol de calma. Esperem que sí! 

Preu: 19,90  €

Publicitat
Llibertària
Foto: Agenda llibertària 2021

3. Llibertària

Una agenda que posa el focus sobre les figures dels maquis, els guerrillers antifranquistes, per donar a conèixer aquesta part de la història espanyola. L'editorial Berguedà Llibertària busca la inclusió i la diversitat cultural i és per això que alguns textos poden estar en altres idiomes més enllà del català i el castellà. 

Preu: 12  €. 

Hobonichi
Foto: Entropía / Hobonichi

4. Hobonichi

D'origen japonès, aquesta marca sol oferir agendes de gran qualitat, però a un preu més elevat. Compta amb una infinitat de dissenys i d'estampats per a tots els gustos, que podeu consultar a la seva pàgina web. Són famosos per utilitzar paper resistent Tomoe River; fundes reutilitzables i una planificació de desembre del 2020 a març del 2022. Segons l'empresa, aquesta agenda pot utilitzar-se també com a "diari artístic". (La versió de la fotografia és 'Techo A6 Camp 2021'). 

Preu: Funda + Agenda: 94,90 €.

Només funda: 61,90 €.  

Publicitat
Octàgon
Foto: Octàgon

5. Octàgon

Un disseny simple, però funcional, que permet organitzar-se sense artificis, ni adornaments. Si us agraden també els organitzadors setmanals i mensuals, entreu al seu web per veure les diferents i variades opcions que tenen, tot sota una voluntat molt minimalista. 

Preu: 22 €. 

Iconic
Foto: Entropía / Iconic

6. Iconic

La marca coreana Iconic ofereix tant agendes minimalistes com artístiques que barregen il·lustracions i textos, en coreà. Trobareu la planificació anual del 2021; mandales per pintar; un calendari lunar; i guia i mapa de Corea, entre moltes altres coses. En aquest cas, hem escollit la versió 'Daily Home' pel seu disseny detallista. A la pàgina web podeu consultar tots els models i les prestacions que ofereixen. 

Preu: 18 €. 

Publicitat
Pepa Paper
Foto: Pepa Paper

7. Pepa Paper

Aquesta marca original de Barcelona té una gamma infinita d'agendes: de diferents colors, monocromàtiques, estampats florals... amb un element en comú que és el disseny en espiral per una major comoditat a l'hora d'utilitzar-la. Ens quedem amb la versió 'Rosa Vintage' pel preu i les seves múltiples funcionalitats. 

Preu: 11,95 €. 

 

Naturaleza femenina
Foto: @naturaleza.femenina

8. Naturaleza femenina

Aquesta agenda és de proximitat, feta i produïda a Catalunya, per un equip de vuit dones amants de la naturalesa. I de fet, aquest és l'objectiu que han intentat transmetre: retrobar-se amb un mateix a través de pràctiques naturals com la meditació, pràctiques taoistes, naturopatia, cicle lunar i estacional, poemes... A més, és una agenda compromesa amb el medi ambient i per això, també està impresa en paper FSC, que ajuda a evitar la desforestació il·legal. 

Preu: 20 €. 

Publicitat
Midori
Foto: Entropía / Midori

9. Midori

Midori, una marca de papereria japonesa, és una bona opció si es busca una agenda de petites dimensions, versió de butxaca, i més econòmica. No obstant això, també ofereix materials addicionals com mapes del Japó, il·lustracions i una pestanya per guardar el bolígraf. 

Preu: 8,90 €. 

Maitri
Foto: 'Maitri Planners'

10. Maitri

L'agenda Maitri, que significa 'amor' en sànscrit, neix de la voluntat de Diana H., una jove resident a Madrid, d'ajuntar en una sola llibreta, funcionalitat i oci. S'inclouen també rituals de bellesa i un calendari lunar. Enguany s'ha fusionat amb l'empresa Handmade Beauty i regala un esmalt d'ungles per cada compra. 

Preu pack: 20 €.

Només agenda: 16 €. 

Publicitat
Todos deberíamos ser feministas
Foto: 'Casa del Libro'

11. Todos deberíamos ser feministas

La cèlebre conferència feminista de l'escriptora nigeriana Chimamanda Ngozi ara fa el salt al món de les agendes amb una edició molt especial. Podreu trobar recomanacions literàries, cinematogràfiques i seriòfiles, a més d'un diccionari feminista on s'explica més detalladament el moviment i la reivindicació dels drets de les dones al llarg de la història. 

Preu: 18,90 €. 

María Hesse
Foto: TanTanFan

12. María Hesse

Els dissenys de María Hesse generen molta expectació cada any. I enguany, la sevillana ha tret una versió que segueix la mateixa línia artística. És, sens dubte, una bona opció si el que busca és combinar disseny i planificació en una sola peça. 

Preu: 18,95 €.

Publicitat
Paperblanks
Foto: 'Paperblanks'

13. Paperblanks

Aquesta marca és coneguda per fer reproduccions –molt ben trobades i no excessivament cares– d'enquadernacions antigues. Hem escollit el disseny Oceania per la seva inspiració en una roseta floral italiana de color verd del segle XVII. Així que no us ho penseu dues vegades si us agraden els dissenys renaixentistes, barrocs o romàntics, perquè semblen verdaderes relíquies i tresors. 

Preu: 21,95 €. 

Muji
Foto: Muji

14. Muji

L'empresa japonesa Muji, referent en la decoració de la llar, també té una oferta considerable en papereria amb agendes elegants i senzilles en colors molt clàssics. El paper que utilitzen és reciclat i d'un material fort que ajuda a la conservació a llarg termini.  

Preu: 24,95 €. 

Publicitat
Mr. Wonderful
Foto: 'Mr. Wonderful'

15. Mr. Wonderful

Una agenda clàssica que aixeca passions –negatives i positives– pels seus dissenys tan alegres i els missatges motivacionals per "encarar millor l'any". Aquesta és l'opció per als que necessiten positivitat pel boc gros. Inclou 8 pàgines d'adhesius.

Preu: 16,95 €. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat