Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Tina Modotti' al KBr

  • Art, Fotografia
Tina Modotti
Centro de Fotografía KBr Fundación MAPFRE
Publicitat

Time Out diu

Fins al 3 de setembre es pot visitar l'exposició sobre la fotògrafa i militant antifeixista italiana a la Fundació MAPFRE

Tina Modotti va ser una fotògrafa italiana marcada per la seva vida nòmada i una agitada militància política. Fins al 3 de setembre, el centre KBr de la Fundació MAPFRE ofereix una reconstrucció de la figura de Modotti tant en la seva faceta d'artista com de revolucionària antifeixista.

L'exposició compta amb més de dos centenars de fotografies, gairebé totes produïdes entre el 1923 i 1930. En elles, Modotti se centra en la classe treballadora, retratant les condicions precàries, les desigualtats i la misèria de les àrees urbanes de països com Mèxic, així com en el paper de les dones.

La mostra destaca la finalitat propagandística de moltes imatges com a denúncia de les injustícies, així com la relació de la fotògrafa amb Espanya. També s'inclouen obres de fotògrafs propers a Modotti, com Edward Weston.

En el marc de l'exposició, el 16 de juny es projectarà la pel·lícula 'The Tiger's Coat', una de les que Modotti va protagonitzar a Hollywood. 

Irene Poza López
Escrit per
Irene Poza López

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
kbr.fundacionmapfre.org/ca/
Adreça
Preu
5 €. Dimarts gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà