1. Henry's BCN
    Foto: Irene Fernández Henry's BCN
  2. Henry's BCN
    Foto: Irene Fernández Harry's BCN
  • Bars i pubs | Cocteleries
  • preu 1 de 4
  • El Poblenou
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Henry's Bar

5 de 5 estrelles
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

A Pere IV amb Llacuna hi han obert una cocteleria que sembla treta d’una sèrie de David Simon, amb un component sòrdid d’allò més acollidor. Penombra taronja, fòrmica, cuir... Som en un dive bar, que és la versió nord-americana del bar de vell de tota la vida, i on tant t’hi fan un còctel com et posen birres i entrepans (i llavors quelcom familiar remet al bareto nostrat). No són de Brooklyn: en Carles Vélez, fill de Poblenou, va conèixer la seva parella, la Sen Enver, londinenca, a Nova York.

Treballaven en bars un davant de l’altre, i es van passar una desena llarga d’anys recorrent els Estats Units a través de l’hostaleria. El retorn a casa l’han fet obrint Henry’s, un local que destil·la bon rotllo i cocteleria d’autor –fan ells els infusionats i clarificats– i pots prendre-hi meravelles com un Smoking Melon, encreuament fumat i retro de Japó i Mèxic. Les canyes estan ben tirades, hi ha happy hour de còctels de Spritz a 5 euros i també cuinen unes smash burgers fetes amb brinça tremendes.

Els preus populars els situen en la franja de barri: “Als Estats Units la gent passa molt mes temps que nosaltres al bar, i per això volem que Henry’s sigui com la sala d’estar de casa teva” La cuina tanca a les 24 h, o sigui que es converteix en un dels escassos llocs de Poblenou per fer-hi un mos amb garanties fins tard. 

Detalls

Adreça
Llacuna, 92
Barcelona
08018
Transport
M: Llacuna
Horaris
De dv. a ds. de 16 a 2.30 h. De dg. a dl. de 16 a 24 h. Dt. tancat. Dc. de 16 a 24 h. Dj. de 16 a 1h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà