La Raposa
© Maria Dias La Raposa
  • Bars i pubs | Bars de tapes
  • El Poble-sec
  • Crítica de Time Out

Ressenya

La Raposa

4 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

23 d’abril del 1983. Al plató de TVE, quatre noies apareixen cantant una cançó que trasbalsaria tot Espanya. Eren les Vulpes i el tema, 'Me gusta ser una zorra'.
34 anys després, amb el mateix esperit combatiu, va obrir La Raposa, que vol dir guilla, o zorra en castellà. Sota el rètol de bar vegà i una llibreria feminista trobareu un local lluminós i viu.

El projecte és potent: fruit de l’amistat i l’entusiasme activista de tres veïnes del barri, l’arquitecta Alba, la cuinera Momo i la dissenyadora Natalia, La Raposa neix com a espai polivalent de trobada i cooperativa de treball per fomentar una altra cultura de barri, perquè el Poble-sec està sent arrasat per la moda de la tapa ràpida del turista de pas.

Els puntals del projecte són el bar vegetarià (croquetes, braves, amanides, cremes, curris i pastes a preus populars), amb aliments de km 0 i ecològics abastits per cooperatives agroalimentàries; la llibreria especialitzada en feminisme i transfeminisme, literatura infantil, fanzins, cuina vegetariana i antiespecista; i els tallers de pa, conserves d’aliments, d’hort urbà o d’autoedició bàsica, sempre impartits o coordinats per dones, lesbianes o trans.

Detalls

Adreça
Tapioles, 47
Poble-sec
Barcelona
08004
Transport
Poble-sec (L3)
Preu
Horaris
Tots els dies a les 13 h. De dg. a dm. fins les 20 h i de dj. a ds. fins les 00 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà