Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Lokillo

Lokillo

Bars i pubs, Tavernes La Barceloneta
Lokillo
1/3
© Maria DiasLokillo
Lokillo
2/3
© Maria DiasLokillo
Lokillo
3/3
© Maria DiasLokillo

El Lokillo és una de les icones de la Barceloneta pretèrita, un dels últims bars on els pescadors es repartien els calés del dia, i ha tornat a la vida. Els responsables del miracle són quatre socis que, amb la connivència del propietari, han decidit sanejar, reformar i reactivar aquesta institució de la Barceloneta, respectant la seva essència.

Tenen l’aprovat dels habitants del barri, i això és molt important. I també tenen les mítiques anxoves del Lokillo primigeni. De fet, el propietari va regularment al bar per preparar-les com abans. I són unes anxoves increïbles, les estrelles d’una carta amb entrepans (formatge amb seitons!), conserves i salaons de qualitat. No hi falten els vermuts, tenen una dotzena de marques, i tampoc els quintos i les canyes.

El Lokillo és necessari. Les rajoles són meravelloses, les taules de marbre també, la barra s’ha conservat gairebé intacta, encara tenen els frigorífics de fusta i algunes botes... És una taverna que invoca la vella Barceloneta en un moment crític per al barri, que està venent la seva ànima a la massificació turística. Anem al Lokillo dissabte a fer el vermut, gaudim de la música en directe, que la Barceloneta no se’ns escapi de les mans.

Publicat

Lloc de la ubicació Lokillo
Contacte
Adreça Mar, 75
Barcelona
08003
Horaris Cada dia de 12 a 22 h. Caps de setmana fins les 23 h.
Transport M: Barceloneta
Static map showing venue location
LiveReviews|0
1 person listening