Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les millors teteries de Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Mantra

Les millors teteries de Barcelona

Els establiments on sempre és l'hora del te

Per Time Out
Advertising

Estimulant, saborós i saludable, el te és una beguda miŀlenària que mai ha deixat d'estar de moda. Si t'agraden les infusions, aquí trobaràs les teteries millor assortides de Barcelona. I recordeu: siguin les 4, les 5 o les 6, en aquests locals sempre és l'hora del te!

Caj Chai

Restaurants Teteries El Gòtic

Si busqueu especialització i varietat, la Caj Chai és la vostra teteria. El complicat nom del local –es pronuncia xai-xai– és txec i fa referència a les nombroses cases de te que hi ha Praga. L'Antonio ha importat el model i, en un ambient molt tranquil, ofereix una de les millors i més extenses cartes de te de la ciutat. Seguint el mètode Gong Fu, podreu degustar tes de la Xina, el Vietnam, el Japó..

Caelum

Botigues Pastisseries El Gòtic

Ave Maria Puríssima! No us ho prengueu com una blasfèmia: és l'expressió que se us escaparà quan visiteu aquesta botiga del Casc Antic de Barcelona. Aquí tenen tota mena de dolços elaborats en convents per monjos i monges d'arreu del país. També funciona com a petita cafeteria i el seu te és protagonista amb una bona selecció. Tota una temptació... divina.

Advertising

La Fíbula

Restaurants Teteries El Poble-sec

El carrer Blai s'està convertint en una de les principals artèries del Poble-sec més gastronòmic i allà s'hi barregen una eclèctica oferta d'establiments de tota mena amb els plaers del paladar com a nexe comú. El toc àrab el dóna aquesta teteria clàssica de decoració andalusí. És tranquil·la, amable i reposada. Té una zona de pastisseria amb dolços típics àrabs per completar una oferta de tes poc extravagants però, això sí, molt ben elaborats.

La Clandestina

Restaurants Teteries El Gòtic

Colorista com poques, aquesta teteria és un bon lloc on deixar-se caure i no aixecar-se dels sofàs per una bona estona. A les parets exposen quadres de joves artistes i a les taules serveixen tes exòtics d'arreu del món, en un viatge que podria començar al Tibet i acabar al Marroc. A més, podreu fumar-hi nargile, les populars pipes àrabs. Són famosos els sucs i els batuts.

Advertising
La Tetereria
© David Cerd

La Tetereria

Restaurants Teteries Sarrià - Sant Gervasi

Creuar la porta de La Tetereria és com fer un viatge als salons de te del Xangai dels anys 30 i requereix predisposició per gaudir de la infusió amb els cinc sentits. La teteria de la Yuan Jing Jing i l'Ambrós Genís, que també són propietaris de la botiga Tetere, és especialista en infusions de la Xina i el Japó per a tot tipus de butxaques i paladars: no hi falten el te verd, el groc, el negre, l'oolong, el te vermell (pu-ehr) i l'aromatitzat, però Jing Jing recomana les “trobades inesperades” (el nom s'inspira en la forma atzarosa com es van conèixer amb l'Ambrós, a l'aeroport de Xangai). Prendre te implica un ritual, que comença amb la tria de la planta i continua amb la preparació acurada que fa Jing Jing per a cada taula: opteu per un verd 'de vidre' suau o un ten years old, torrat i amb gust de cafè, i demaneu de degustar-lo en un antic fumador d'opi. No s'hi valen les presses i potser per això voldreu repetir l'experiència. –E.S

Pudding

Restaurants Cafès Dreta de l'Eixample

Si la part animada de 'Mary Poppins', aquella on van a parar un cop salten sobre el dibuix a terra, tingués un cafè, s'assemblaria al Pudding, el nou espai que ha obert una francesa arrelada a Barcelona i que està pensat per passar la tarda amb nens. Els pares poden prendre un capuccino amb pastes o entrepans mentre les criatures es distreuen amb els llibres, jocs, pissarres i iPads que estan a la seva disposició. També organitzen festes d'aniversari, amb bastant més estil que les dels Rei del Burger, on vas a parar. Us recomanem els seus tes, n'hi ha de gustos tropicals i tot.

Advertising

Tetere

Botigues Sarrià - Sant Gervasi

Una acollidora botigua de tes amb una carta d'infusions immensa. Estan especialitzats en el te pur.

Salterio

Restaurants Teteries El Gòtic

Aquesta teteria és una autèntica delícia i, segurament, una de les millors de la ciutat. Pel seu encant, pel seu ambient, per les mans expertes de la Fàtima a l'hora de fer el te. Tot i que no és la seva especialitat, és un dels pocs establiments que serveix cafè turc a la ciutat. Aquest tipus de cafè s'infusiona amb sucre i aigua i el resultat final és cremós –no tan espès com podríem trobar en qualsevol país àrab– i amb una part del marro al cul de la tassa. A diferència d'altres països mediterranis, el cafè turc del Salterio no duu espècies.

Recomanat

    També t'agradarà

      També t'agradarà

        Advertising