Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Michael Collins

Michael Collins

Bars i pubs Sagrada Família
2 de 5 estrelles
(3Comentaris)
Michael Collins

És el pub que tothom coneix. Té més barres que un club d’estriptis i més teles que la gira Zoo TV d’U2. Aquí hi cauen els guiris que van i vénen de la Sagrada Família, gent del barri i colònia anglosaxona vinguda de tota la ciutat. Té un menú arregladet, una programació d’esdeveniments esportius televisats completíssima i, tot i la seva popularitat, manté certa calidesa. La decoració és de manual. És als pubs el que Springsteen al rock: agrada igualment a gent amb sapiència enciclopèdica com a gent a qui només agrada Springsteen.

Per Xavi Sancho

Publicat

Lloc de la ubicació Michael Collins
Contacte
Adreça Pl. Sagrada Família, 4
Eixample Dret
Barcelona
08013
Horaris Cada dia de 12 a 3 h.
Transport Sagrada Família (M: L2,L5)
Static map showing venue location

Average User Rating

2.3 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:1
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:2
LiveReviews|3
1 person listening

No veas qué arte tienes describiendo el lugar.... no le hagáis ni caso que no ha pasado del lavabo!! ;-)


Un bon bar per fer una bona birra, Música en directe cada dia i tots els partits de futbol. A vegades s'omple massa, però definitivament de lo millor que hi ha per la zona.


Això d'amistosos irlandesos és molt discutible, si us referiu als cambrers! Hi he anat sobint perquè sóc celíaca i puc beure sidra i diria que poques vegades he sentit que quan m'atenien no m'estaven fent un favor. De fet he viscut i, he vist també, discussions d'allò més variades amb els cambrers per ser molt molt desagradables.