Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Pubs i pintes a Barcelona

Pubs i pintes a Barcelona

Els millors locals de Barcelona per menjar i beure a l'estil de la Gran Bretanya, Irlanda... i fins i tot Austràlia!

Pintes
Per Xavi Sancho |
Advertising
Restaurants, Irlandesa

Flaherty's Irish Bar

icon-location-pin El Gòtic

D’entre tots els pubs que semblen museus, punt de fuga per a turistes que fan fi ga i ampollòdroms amb trèvols per tot arreu, aquest es troba un esglaó per sobre del altres. La cuina aquí és notable –el pastís de carn, l’àpat preferit per totes les models, és impressionant–, tenen aixeta de Grolsch i una distribució de l’espai que aprofita a la perfecció els grans fi nestrals i l’espai diàfan en què s’ubica. També compta amb una petita terrassa, només recomanable per als qui els agraden les emocions fortes i sorolloses, i amb sala de billar.

Bars i pubs

Michael Collins

icon-location-pin Sagrada Família

És el pub que tothom coneix. Té més barres que un club d’estriptis i més teles que la gira Zoo TV d’U2. Aquí hi cauen els guiris que van i vénen de la Sagrada Família, gent del barri i colònia anglosaxona vinguda de tota la ciutat. Té un menú arregladet, una programació d’esdeveniments esportius televisats completíssima i, tot i la seva popularitat, manté certa calidesa. La decoració és de manual. És als pubs el que Springsteen al rock: agrada igualment a gent amb sapiència enciclopèdica com a gent a qui només agrada Springsteen.

Advertising
Bars i pubs

Dunnes Irish Pub & Restaurant

icon-location-pin El Gòtic

Encara que situat en l'epicentre del marasme turístic, aquest pub irlandès també pot ser d'interés per al local: és maco fins dir prou, només cal que us deixeu seduir per la seva fusta ben posada i per unes cerveses ben tirades. El menjar tampoc està malament: ofereixen un menú de migdia digne, però el millor és aprofitar per conèixer la suculenta encara que un xic limitada gastronomia irlandesa: l'estofat de vedella amb cervesa negra, o les salsitxes en un llit de purè de patata amb salsa de ceba dolca. Bones notícies: preparen el plat de fry-up –baked beans, bacon i tota la pesca– per esmorzar.

Bars i pubs, Bars

George Payne

icon-location-pin Dreta de l'Eixample

Més que un pub és un parc temàtic. Situat en el local que va ser un cinema porno, el George Payne és d’aquells pubs on entren manades de comiats de soltera, grups que s’han fet una samarreta per celebrar l’aventura que significa agafar un Ryanair d’hora i mitja i plantar-se al Mediterrani i petits grups de turistes farts de donar voltes buscant un lloc on entenguin alguna cosa del menú. Tenen un dels millors fry ups (esforzar irlandès li’n diuen ells) de la ciutat i una oferta que permet que, durant els dies de la setmana i a migdia, mengin dos i pagui un (el menys llest).

Advertising
Bars i pubs, Pubs

Fastnet

icon-location-pin La Barceloneta

Entre els reis de la gamba i les reines del Factor 50, podem trobar, en ple passeig Joan de Borbó, aquest pub de motius mariners. Durant l’hivern recorda aquell mític bar de les Açores del qual en parlava Vila-Matas en el seu memorable article i també recordava Agustín Fernández Mallo a 'Nocilla Lab'. Durant l’estiu és pràcticament l’únic establiment del passeig on prendre alguna cosa sense que et facin demanar també una mariscada. La terrassa és xafogosa, però l’interior és agradable. Algunes de les cambreres tenen seriosos problemes amb l’idioma indígena.

Kitty O'Shea's

icon-location-pin Les Corts

L’adúltera més famosa de la història irlandesa només podia ser anglesa. Aquest pub, que porta el nom d’aquesta controvertida figura de la política de l’illaal segle XIX, és un dels pubs de Barcelona on millor es menja. Al migdia tenen un menú fantàstic. A la nit, alguns diuen que fins i tot han vist taules amb estovalles blanques. La clientela és molt d’oficina, cosa que li dóna un aire a 'City' londinenca però passat pel filtre local. Mitges pintes i converses sobre Begur, en lloc de pintes a dotzenes i discussions sobre el cul de Pippa Middleton.

Advertising