Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

17.000 persones quedaran per plorar a Barcelona

Per
Pau Roca
Publicitat

Plorar és sa. És cert que si la causa del plor és per un disgust important, millor estalviar-se aquestes llàgrimes, però hi ha plors per temes banals que són l'hòstia. Després hi ha plors de riure, sanglots d'emoció, ploriquejos eròtics o llàgrimes descontrolades de vergonya que també són molt necessàries. Per això a molta gent ens reconforta plorar, i ens encanta la sensació de calma i tranquil·litat posterior al plor.

I com jo, a Barcelona hi ha, com a mínim i fins a la data, altres 17.482 persones a les que els agrada plorar, i que han decidit ajuntar-se el proper 6 d'abril de 2018 per simplement, plorar. A l'esdeveniment de Facebook simplement s'informa que és una "quedada col·lectiva per plorar". I afegeixen el següent: "humor negre no, gràcies. Cunyadismes no, per a això aneu a Forocoches. No poseu merdes misògines, racistes, homòfobes i altres. Som al segle XXI. No sigueu tan bàsics".

Encara falten molts mesos, però si plorar ja de per si és una sensació peculiar, imagineu plorar envoltat de 20.000 persones. Serà, segons s'indica en l'esdeveniment, a Pla de Palau el divendres 6 d'abril a les 21h. Comptant els dies, escolti.

Últimes notícies

    Publicitat