Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

4 motius per recolzar el LAUT en la seva reobertura

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fa uns mesos, els amants de la música electrònica menys massiva -o més minoritària- rebíem la gran notícia de l'apertura d'un nou club de ball a la ciutat. El LAUT, un espai petit, amb un equip de so espectacular i una programació gurmet obria portes al Poblesec. Però per desgràcia, l'alegria va durar poc, ja que va haver de tancar per culpa de problemes amb la insonorització. Un coitus interruptus en tota regla que ara ja podem dir que ha acabat feliçment.

LAUT tornarà a obrir portes el 15 de juny, coincidint amb la setmana del Sónar. I ho farà amb una programació cuidada i eclèctica, acord amb l'estètica i el discurs del projecte. Nosaltres tenim clar que hi ha molts motius per recolzar aquest nou club en la seva reobertura, però pels despistats, aquí en teniu els més rellevants. Llarga vida, LAUT!

Una programació feta a mida

La programació (i el projecte sencer, es podria dir) està dirigida pels nois de Lapsus. Col·lectiu de dj's, programa de ràdio, segell i també festival, la feina de Wooky, Lester, bRUNA i Lucient té un valor incalculable per a l'escena de la ciutat.

Opheu The Wizard, Interstellar Funk o Hayak An visitaran el LAUT pròximament. 

Un so immillorable

Un club d'electrònica ha de tenir un bon so. Estem farts de sortir de clubs i arribar a casa amb les oïdes sagnant per la mala qualitat del 'sound-system'. Això a LAUT no passarà, paraula!

La localització no és excusa

Anem a altres ciutats, o al Primavera Sound mateix, i ens fartem a caminar. I després, traiem pit de la quantitat de quilòmetres que hem fet per anar a veure el nostre artista preferit. Doncs el LAUT està al Poblesec, al costat de l'Apolo. Ben accessible per a tothom!

Per a poques persones

El LAUT no és gran. Hi caben unes 250 persones, més o menys. És la quantitat ideal per a un club d'electrònica. Ni molt gran, ni molt petit, perfecte per fer els millors balls sense molestar.

Últimes notícies

    Publicitat