Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 bars temàtics de sèries que necessites visitar sí o sí

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El fenomen de les sèries de televisió no és una cosa nova, però en els últims anys hi ha hagut produccions que han revolucionat el format i que seran recordades per sempre. Parlem de Breaking Bad, Game Of Thrones o Stranger Things. Sèries que ja són icòniques i que van molt més enllà de la pantalla.

Davant tal bogeria seriéfila, cada vegada són més els bars temàtics que ens permeten viure una experiència total. Apunteu els locals que esmentem a continuació i no oblideu visitar-los, si és que realment sou fans de les millors sèries dels últims anys.

Stranger Things

Aquest bar de Chicago anomenat 'The Upside Down' (El món a l'inrevés) ens permet endinsar-nos en l'univers de Hawkins i viure-ho en primera persona. Podreu trobar una ràdio com la de la sèrie, gofres i còctels amb els noms dels protagonistes i gaudir d'Stranger Things com mai ho havíeu fet.

©The Upside Down

©The Upside Down

©The Upside Down

©The Upside Down

Breaking Bad

Una mica més a prop, a València, tenim el Breaking Bar. Heisenberg, Pinkman i la blue-meth són els protagonistes d'aquest amfetamínic bar valencià.

©Breaking Bar

©Breaking Bar

Harry Potter

Aquest racó ple de màgia a Barcelona, el Pudding Bar, us recordarà tant a Harry Potter que creureu estar a Hogwarts, tot i estar a la Diagonal. Els més petits aprendran a fer púdings i els grans podran llegir mentre prenen el te.

©Barcelonacolours.com

©Barcelonacolours.com

©Barcelonacolours.com

©Barcelonacolours.com

Bar Bharma

No sortim de Barcelona i ens trobem amb aquest racó dedicat a una de les sèries que més fort van pegar i més misteris amaga: Perduts. Al Bar Bharma trobareu bona cuina durant la setmana, i els divendres i els dissabtes nit es transforma en un bar de copes, sempre amb la sèrie Perduts (Lost) com a protagonista.

©Gonzalo Iza

©Bharma

©Bharma

Game Of Thrones

La sèrie del moment no podia no tenir un bar temàtic. Està a Washington DC, i en ell podeu prendre-us un Dothraquiri en llocs que representen algunes de les escenes més icòniques de la popular sèrie.

Últimes notícies

    Publicitat