Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així es va transformar la Monumental en un club de ball, moda i gastronomia [FOTOS]

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La Monumental, la que va ser la darrera plaça de bous de la ciutat, va inaugurar el passat cap de setmana del 28 i 29 d'octubre el projecte Monumental Club. Ho va fer amb èxit rotund: més de 10.000 persones van apropar-se a la famosa plaça i van gaudir de dos dies de música, gastronomia i moda, gràcies a les més de 40 marques de roba i complements que va haver-hi. La música la van posar grups com Bigott o Delafé i vam poder comprovar en primera persona com l'ambient, l'organització i l'experiència van fer que fos tot un èxit.

Avui ens hem assabentat de la tornada de Monumental Club, que repetirà experiència el pròxim 25 i 26 d'aquest mes, amb un cartell d'actuacions de primer nivell: Barbott, Hidrogenesse, El Último Vecino o La Casa Azul dj set (Guille Milkyway) entre molts altres.

Tornaran a ser dos dies en què la plaça, que als anys 80 i 90 va acollir les actuacions de Bob Marley, Dire Straits o Bruce Springsteen, es tornarà a convertir en un gegantí club de música, moda i gastronomia. I amb preus populars, ja que l'entrada costa 3 euros!

Aquí teniu algunes fotografies de la primera Monumental Club:

©Alba Rupérez

©Alba Rupérez

©Alba Rupérez

©Alba Rupérez

©Alba Rupérez

©Alba Rupérez

Últimes notícies

    Publicitat