Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així serà el nou Mercat de Sant Antoni [FOTOS]

Per
Pau Roca
Publicitat

Les obres de remodelació del Mercat de Sant Antoni encaren el darrer tram. L'espera s'ha fet llarga, però després de les obres d'urbanització amb plataforma única dels carrers del Comte Borrell i de Tamarit, i la nova cruïlla que es convertirà en un espai de 2.000 metres quadrats, ja podem dir que tenim data d'apertura del que de ben segur serà un dels mercats més bonics i importants de Barcelona.

©http://ravetllatribas.comEl mercat obrirà portes el mes d'abril del 2018, si no hi ha endarreriments d'última hora. La notícia arriba dos mesos després de la decisió de l'Ajuntament de no atorgar cap tipus de llicència al voltant del mercat de Sant Antoni per tal de "garantir l'equilibri d'usos, preservar el descans dels veïns i evitar que proliferin de forma descontrolada activitats relacionades amb els serveis, l'oci, els articles de regal o els records", va dir el consistori.

Ara ja sabem que el quart mes de l'any vinent obrirà portes "una autèntica joia de la ciutat", ha dit la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín. Un mercat que tindrà quatre trams de marquesines metàl·liques de resistència alta, a més d'un nou espai multifuncional per a ús de tots els ciutadans de 700 metres quadrats.

Que arribi ja abril del 2018!

©http://ravetllatribas.com

©http://ravetllatribas.com

©http://ravetllatribas.com

©eldigital.barcelona.cat

©http://ravetllatribas.com

©http://ravetllatribas.com

©http://eldigital.barcelona.cat

©http://eldigital.barcelona.cat

Últimes notícies

    Publicitat