Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona detox: locals on depurar-se

Escrit per
Mónica Boixeda
Publicitat

L’operació biquini se sap quan comença però mai quan acaba. Per això cal estar al corrent de les últimes tendències en depuració i neteja de l’aparell digestiu, que bona falta ens fa. En plena temporada de calamars a la romana i canya al xiringuito, convé fer un tomb pels negocis que ens ofereixen pocions màgiques per sentir-nos més a gust amb els nostres cossos i, sobretot, per donar-li un respir a l'organisme.

'Celebrities' i 'influencers' d’arreu del món ja coneixen els beneficis dels anomenats sucs 'detox': sucs premsats en fred, elaborats únicament amb fruites, verdures i hortalisses crues, les propietats dels quals han estat científicament testejades per les seves virtuts diürètiques i nutritives. La idea és fer una depuració completa, basada en el dejú durant uns dies en què l’única ingesta que rebi el cos sigui aquests líquids especialment preparats, però hi ha moltes opcions diferents per escollir, fins i tot per a aquells que no suporten passar gana.

És probable que la col o l’api no sonin gaire suculents d’entrada, però amb la barreja adequada, la fantasia dels colors i un embolcall supercuqui és inevitable caure en aquesta nova moda 'foodie' que ens farà ser millors persones, o si més no, més sans, més forts, més guapos... I a sobre, tot ben fresquet. Qui hi pot dir que no?

Rodriguez & Co (Provença, 179)

Són com bruixetes que preparen autèntiques pocions específiques per a cada necessitat concreta. Creativitat aplicada tant a la creació del producte com a la nomenclatura: només llegint el nom del suc sembla que et trobes millor. Tenen des de xuts d’energia per esportistes fins a remeis definitius per a la ressaca. Tot preparat al moment, amb ingredients frescos, sense conservants ni additius.

Rodriguez & Co
Rodriguez & Co

Be-Bo (plaça de Francesc Macià, 5)

Ofereixen tres programes diferents (principiant, esportista, avançat) dissenyats per una prestigiosa nutricionista americana. En general, està bastant enfocat a l’esport i a un estil de vida actiu i saludable. Sucs 100% naturals de fruita i verdura elaborats amb productes orgànics. També tenen un àmplia oferta de suplements vitamínics i t’assessoren en tot moment.

Mother BCN (Joaquín Costa 26 i Gran Via, 700)

Ingredients orgànics al servei d’una interessant carta de sucs, però també d’un menú de snacks i rebosteria força atractius. A més, aposten per la sostenibilitat i només envasen amb vidre, amb un etiquetatge d’allò més 'hipster', que ajuda a escollir el suc en funció de l’objectiu que busquem. Ah, i el detall de les palletes, esclar…

Mother
Mother
© Maria Dias

Teresa’s Juicery (Argenteria, 31)

El fill petit de la cadena Teresa Carles que tant d’èxit tenen pel carrer de Tallers, germà del Flax & Kale tant estimat pels amants del brunch.
Aquí, a més dels tres programes, ofereixen també diferents packs exclusius molt ben pensats: Weekend Party Recovery, Beauty Pack, Bye Bye Empacho en són alguns exemples. Fins i tot pots dissenyar un pack personalitzat. De nou, el catàleg de sabors i colors amb poders màgics és infinit, així que cal prendre’s-ho amb calma.

Press&Reset (Travessera de Gràcia, 126)

També posen a la nostra disposició tres programes diferents de dieta 'detox cold pressed'. L’establiment no té tant encant com els anteriors, ja que bàsicament el seu fort és la venda online. Còmode i ràpid. Val la pena visitar el web i descobrir tot el que ofereixen. Tenen fins i tot un suc de color rosa Pink Power! Tenen tres seus a Barcelona: Travessera de Gràcia, 126; passeig de Joan Borbó, 56; i al centre comercial L’Illa Diagonal.

Press&Resset

Últimes notícies

    Publicitat