Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Björk completa l'última tanda de confirmacions del Sónar

Escrit per
Jordi Garrigós
Publicitat

L'artista islandesa serà a Barcelona completant la programació del Sónar 2017 i amb l'exposició de realitat virtual 'Björk Digital', que es farà al CCCB entre el 14 de juny i el 24 de setembre i que ja ha passat per Tokio, Londres o Los Angeles. Una mostra en que la seva figura és la protagonista fonamental i on s'hi barrejaran performances, cinema, instal·lació, vídeo i interacció. A més, Björk punxarà un set exclusiu per a la nit inaugural del festival, la nit del 14 de juny a Fira de Montjuïc.

A banda de la cantant islandesa, el Sónar ha presentat a la resta de cartell musical, tancant l'edició d'aquest any amb la incorporació de Nico Muhly i Stargaze, que sumen a la resta de confirmats: De la Soul, Justice, Dj Shadow, Nicolas Jaar, Soulwaax i un llarg etcètera.

També s'han sabut els eixos de treball del Sónar +D: les noves narratives de la realitat virtual, les experiències immersives, l'impacte de la Intel·ligència artificial, els moviments maker i les noves tecnologies musicals. A més, incorpora el Maker Faire Barcelona, que obrirà el Sónar a la ciutat, ja que serà d'accés gratuït pel públic digital.

Últimes notícies

    Publicitat