Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festa Major de Gràcia 2017. Travessia de Sant Antoni.
© Maria DiasFesta Major de Gràcia 2017. Travessia de Sant Antoni.

Carrers guanyadors de la Festa Major de Gràcia 2017

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

L'atemptat de la Rambla va aturar el rellotge i les nostres vides. Les activitats lúdiques de teatres i sales de concerts es van suspendre, també els actes de les Festes de Gràcia com l'entrega de premis, que havia de ser el mateix 17 d'agost, però que finalment ha tingut lloc avui, dilluns 21.

L'estació d'esquí de la Travessia de Sant Antoni ha guanyat el concurs de carrers guarnits d'aquest any, amb un escenari 'gèlid' i molt treballat, tant a l'estació d'esquí com al bonic poble de Travesquia, amb la seva extraordinària església romànica.
El segon premi ha sigut per a l'explosió de verd del carrer Joan Blanques de Baix de Tot i la metamorfosi del carrer de Jesús s'ha embutxacat el tercer premi.

Joan Blanques de Baix de Tot

© Maria Dias

A més, el carrer del Progrés ha rebut una menció especial al carrer en actiu més antic de la festa i els premis especials han sigut pel carrer Verdi del mig (reutilització), Joan Blanques de Baix de Tot (il·luminació), Travessia de Sant Antoni (sostre i detall artístic) i Fraternitat de Baix (motiu central).

En aquesta fotogaleria trobareu la resta de carrers guarnits.

Últimes notícies

    Publicitat