Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com pots aconseguir un autògraf de Frank Miller

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Ja havíem avisat que Frank Miller, un dels dibuixants més influents de tots els temps, passaria pel Saló de Còmic d'enguany com a convidat d'honor, una excel·lent notícia si ets fan de l'autor d'obres com '300', 'Sin City' i 'Ronin'.

Conscients de l'expectació que ha generat la visita de l'artista nord-americà, que ve a presentar la tercera part de  'Batman: El regreso del Caballero Oscuro', l'editorial ECC ha establert un sistema de sessions perquè per aconseguir la signatura de Frank Miller no et calgui plantar una tenda de campanya al Saló del Còmic. Del 5 al 8 de maig, els quatre dies que dura la fira, hi haurà a la tarda una sessió de signatura de 45 minuts a l'estand d'ECC Edicions.

I què has de fer per ser un dels afortunats que participen a una d'aquestes quatre sessions? En primer lloc, has d'omplir el formulari que està la web d'ECC i subscriure't a la newsletter de l'editorial abans del 20 d'abril. Després, has de creuar els dits perquè el teu nom estigui entre els guanyadors del sorteig que es farà entre tots els participants. Hi és? Vas bé. Ara has de presentar-te –el dia que t'han assignat u una hora abans que comenci la sessió– a l'estand d'ECC per acreditar-te amb el teu DNI. També hauràs de presentar un tiquet que confirmi que has fet una compra superior o igual al 9,95 € a l'estand de l'editorial. Ara ja pots fer la cua i esperar a trobar-te davant del teu ídol. Li podràs demanar que et signi com a màxim dos llibres però, malauradament, no farà cap dibuix.

Arribar fins aquest moment pot semblar 'Pekín Express', però de ben segur que val la pena. Que estem parlant de Frank Miller, caram.

Últimes notícies

    Publicitat